ОБЩЕСТВО

10 души пострадаха при удар в дърво на автобус в София

Автобус номер 4 на градския транспорт в София се е ударил в дърво до блок 205 в квартал „Младост 2“, в резултат на което са пострадали 10 души, пътували в превозното средство, съобщи Би Ти Ви.

По информация на телевизията на шофьора му прилошава преди инцидента. Шест линейки отведоха пострадалите. Според БНТ няма тежко пострадали, основно са с охлузни рани и хематоми. Шестдесетгодишният шофьор е приет в болница „Св. Анна“ със съмнения за инфаркт. Това съобщиха за БТА от лечебното заведение.

По-късно стана ясно, че пострадалите при инцидента са общо 8 човека, които са транспортирани в различни столични болници – трима в болница „Св. Анна“, четирима – в УМБАЛ „Пирогов“, от които майка с 10-годишно дете. Един човек е откаран в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ с очна травма. Той е прегледан, но е отказал хоспитализация. В „Св. Анна“ освен 60-годишния шофьор на автобуса са приети с прорезни рани и охлузвания 65-годишна жена и 75-годишен мъж. Няма опасност за животите им.

В момента на инцидента на спирката на градския транспорт в близост не е имало чакащи пътници. При инцидента са ударени две коли.

Статията 10 души пострадаха при удар в дърво на автобус в София е публикуван за пръв път на NovinarBG.COM.

Още новини

Back to top button