ЛАЙФСТАЙЛ

Гала засрами жестоко Стефан в ефир с това интимно признание…

Гала със сигурност е накарала любимия си Стефан да потъне в земята от срам, а причината е любопитно интимно откровение, което направи в ефир пред цяла България.

Тв водещата на „На кафе“ хич не се поколеба дали да каже това за мъжа си, тъй като се оказа доста провокирана от реплика на един от панелистите й – актрисата Гергана Змийчарова. Тя сподели, че се е записала на уроци по танго заедно със своята половинка изцяло заради него и всъщност двамата са единствената двойка, записала се на курса заради кавалера, тъй като обикновено е обратното.

Змийчарова обаче уточни, че за радост на дамите, предвид това, че често вечер има представление, мъжът й ходил сам и танцувал с тях.

„Въртоли другите и се връща при теб“, не издържа и подхвърли по този повод Гала, а Гергана наля още масло в огъня с добавката, че вкъщи мъжът й продължавал да я тормози, като й показвал стъпки от танца, което обаче тя оценявала като жест от негова страна.

„Той сега, между другото, подозирам, че ме гледа с моята съседка на кафе“, добави още Гергана, с което пък намекна, че е дала пълна свобода на мъжа си и му има доверие. Думите й обаче, явно не се сториха никак успокояващи за Гала, която веднага намери повод да хвъри камъни в градината на Стефан:

„Много ме разстрои с това, което каза, да покажеш на партньора, че го чуваш. Той, Стефан, не ме чува в 90 процента от случаите“.

Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова пък, веднага се заеха да тушират напрежението в Гала, заявявайки й колко внимателен и галантен е Стефан с нея.

„Най-важното за мен е проявята на уважение и да не ти стане живота равен, защото в живота на двойката най-страшното е, като настане скука, да няма емоция, да няма нищо. Тогава вече трябва да се замислиш сериозно по въпроса“, каза Патрашкова.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button