ЗДРАВЕОБЩЕСТВОПОЛИТИКАПОСЛЕДНИСВЯТ

Графенов оксид връзка с 5G мрежата

Токсичният графенов оксид изглежда е предназначен да свързва населението на света с 5G мрежата. Истинското биологично оръжие тогава не би било „вирус“, а самата система за доставка на „ваксина“, както и воал и тестване.

И тези престъпления трябва да бъдат извършени от самите образувания – правителствата на всички страни, които претендират, че са ваши спасители. Следователно премахването на престъпните правителства е подходящо.

Дали това, което неправилно се нарича „Covid-19“, причинява графен оксид?

Що се отнася до тази така наречена „пандемия“, моето мнение е, че SARS-CoV-2 или „Covid-19“ е бил претекст … да внуши голям страх на хората, за да създаде система за пълен контрол над масите.

Истинското биологично оръжие очевидно е токсична инжекция, неправилно описана като „ваксина срещу COVID“, и тактики и команди, които не само унищожиха икономическата активност, но и унищожиха човешкото здраве и имунната система като цяло …

Наскоро доклади от екип от лекари, учени, изследователи и преподаватели от испанската организация La Quinta Columna категорично заявиха, че силно токсичният графенов оксид присъства не само в бутилки с „ваксина срещу COVID“ от повечето фармацевтични производители, но се доставя и в завеси и чрез тестване на covid.

Това е много тревожна информация и отговаря на много въпроси не само относно симптомите, присъстващи при много хора, но също така може допълнително да разкрие друга част от тази отвратителна програма, която е обезлюдяването.

Както заяви тази група изследователи:

„Използваните и продавани в момента завеси съдържат графенов оксид. Не само тези, които са изтеглени с течение на времето, както е посочено от медиите, но наночастиците на графен оксид също съдържат PCR и антигенни анализи.

Също ваксини срещу Covid във всичките му варианти – AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson и др. – съдържат значителна доза наночастици от графен оксид. Такъв е резултатът от техния анализ чрез електронна микроскопия и спектроскопия, заедно с други техники, използвани от различни публични университети у нас.

Наночастиците от графен оксид включваха ваксина срещу грип, както и нови грипни ваксини, както и нови, и вероятно интраназални, ваксини срещу COVID, които се подготвят, също съдържат огромни дози наночастици от графен оксид.

Графеновият оксид е отрова, която образува кръвни съсиреци в тялото, отрова, която причинява съсирване на кръвта. Графен оксид причинява промяна в имунната система. Чрез декомпенсиране на окислителното равновесие по отношение на запасите от глутатион.

Ако дозата на графен оксид се увеличи с какъвто и да е начин на приложение, това ще доведе до срив на имунната система и ще предизвика цитокинова буря.

Също така, според това проучване, ампулите с определена „ваксина“ съдържат до 99% графен оксид и малко повече.

Какво се случва, когато графен оксид навлезе в белите дробове

Когато наночастиците навлязат в белите дробове, този токсин може да причини пневмония. Графенът също причинява метален вкус и възпаление в лигавиците, което може да доведе до загуба на вкус и мирис.

Той може също да причини силни магнитни реакции и увреждане на червените кръвни клетки в гостоприемника.

Когато се постави върху почти всяка повърхност, може да се превърне в електронен проводник.

Това би накарало хората да задават въпроси относно многото симптоми на „covid“ и възможните употреби на графен оксид в така наречената „ваксина Covid-19“, тъй като тази изследователска група също твърди, че графен оксид всъщност причинява това, което погрешно е описано като „covid“. “.

Ако е така, тогава „ваксината“ наистина е биологично оръжие.

Много странични ефекти от прилагането на графен оксид върху живи организми отдавна са изследвани, но практически нищо от това не е споменато от фармацевтичните компании, правителството или масовите медии.

Всъщност, всяка употреба на наночастици в грипни и COVID ваксини е била бързо отричана от същите тези източници в миналото . Информацията в този доклад е поразителна, но не са необходими много усилия, за да се разбере високият риск от използването на тези малки частици във „ваксини“.

Графеновите микрочастици и следователно инжектираният графен могат да доведат до тежки респираторни заболявания, включително рак на белия дроб.

След като тези частици бъдат открити в тялото и клетките, човешката имунна система не е в състояние да се отърве от тези смъртоносни наночастици сама по себе си и те стават постоянни и могат да причинят екстремни физиологични увреждания в организма на клетъчно ниво.

В средата на биологична война ли сме?

Биологичните оръжия могат да приемат много форми и това е нова тактика на война срещу хората от това и други правителства.

Мощният контролиращ елемент на обществото и неговият корумпиран държавен партньор не се интересува от вас или вашите семейства, само за да придобие власт и контрол над вас.

Истинското биологично оръжие тогава не би било „вирус“, а самата система за доставка на „ваксина“, заедно с завеси и тестове от самия субект (правителство), който претендира, че е ваш спасител.

Следователно премахването на всяко такова правителство е подходящо.

Изглежда, че са изправени пред смъртта на милиарди хора и желаният резултат е ново общество от господари и роби, управлявано от технократи в трансхуманна среда.

Днес научната фантастика стана реалност!

Испански изследователи твърдят, че ваксините, завесите и тестовете съдържат графен.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button