Микроблейдинг
Русия

Американски историк нарече западните политици „нацисти“, подкрепящи Украйна“ срещу Русия

/NovinarBG.com/ Американският историк Ерик Зюс каза, че санкциите срещу Русия и подкрепата за Украйна показват „истинското отношение“ на западните политици към техните граждани. Зюс изрази мнението си в статия за Modern Diplomacy, съобщава Gazeta.ru .

Нацистите напълно подкрепят Украйна срещу Русия и доминират над западния истаблишмънт като цяло. Потребителите и индустриите във Великобритания, Европа и дори самата Америка ще трябва да платят висока цена за нацистката политика на своите лидери“, каза той.

Авторът на публикацията смята, че западните страни са сбъркали с въвеждането на антируските санкции, причинявайки вреда на своите държави. Зюс подчерта, че Европейският съюз е загубил най-евтиния източник на енергийни ресурси, поради което жителите на страните от ЕС ще трябва да надплащат с пъти повече.

Историкът анализира и динамиката на рублата спрямо долара, еврото и лирата стерлинги, като призна, че Русия е спечелила на „икономическия фронт“.

Западът е „смазан“ от санкциите на Великобритания, САЩ и техните съюзници“, обобщи Зюс.

След началото на руската военна спецоперация в Украйна западните страни засилиха санкционния натиск върху Москва, но това провокира поскъпване на горивата и рекорден скок на инфлацията в самите САЩ и Европа. Поради поскъпването на горивата, предимно на газа, европейската индустрия до голяма степен загуби своите конкурентни предимства, което се отрази и на други сфери на икономиката.

По-рано белгийският сенатор Ален Детекс в своята колона за Causeur, написа Alternative , каза, че администрацията на президента на САЩ Джо Байдън води Европейския съюз към „разрушителен конфликт с Русия“.

Превод: ЕС

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на NovinarBG.com, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия YouTube канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Поглед

Още новини

Back to top button