Микроблейдинг
СВЯТ

Американските гросмайстори поставят в шах Балтийско море

/NovinarBG.com/ Крайният резултат от тези терористични атаки е да се превърнат в остарели германските популярни искания за отваряне на Северен поток 2, пише Деклан Хейс.

Терористичната атака на ЦРУ край датския бряг срещу тръбопроводите „Северен поток“, от които Германия зависи, може да бъде разбрана най-добре през призмата на „Голямата шахматна дъска“ на Збигнев Бжежински: американското надмощие и неговите геостратегически императиви, планът на Америка да контролира света и да го освободи от конкуренти

Първо, не може да има съмнение, че Америка на Джо Байдън е виновникът. САЩ не само можеха да спечелят по-малко от този терористичен акт, който само шепа военни можеха да извършат, но, както показва Тъкър Карлсън, и Виктория „Майната му на ЕС“ Нюланд, и самият Джо Байдън по-рано бяха обещали да изведат тези тръбопроводи от експлоатация по всяко време, с всички необходими средства и, както показва същият клип, тези терористични актове са неразделна част от политиките на Америка за зелена енергия, които Грета Тунберг, „Бунта за изчезването“ и множество други американски активи отдавна прокламират.

Крайният резултат от тези терористични атаки е да се превърнат в остарели германските популярни искания за отваряне на Северен поток 2, тъй като и двата тръбопровода вече не работят в обозримо бъдеще.

Добри новини за новия норвежко-полски тръбопровод, който беше открит в същия ден, когато американците взривиха Северен поток, но лоши новини за германската индустрия, която се премества в Съединените щати, за да преживее тези безкрайни удари под пояса върху тяхната жизнеспособност.

Добри новини и за евродепутата Радек Сикорски и другите американски клоуни, които управляват Полша и които, подобно на американската котешка лапа, сега вярват, че са тези, които определят кои западноевропейски страни ще получават петрол и от кого.

И това е в основата на проблема на Полша с ЕС. Тъй като има голямо население, тя изисква да бъде тежка категория в ЕС, подобно на Германия и Франция, вместо да бъде американското кученце, каквото е в момента по този и по всички други въпроси.

Балтийските страни са Джак Ръсел и шизофреници: колкото и да обичате как тези джакръсели лаят и стрелят, в края на деня те са малки мелези без голямо значение.

Същото става все по-често и с Германия, която си позволява да бъде дърпана като парцалена кукла насам-натам от Съединените щати и техните агенти, които са заложили основите на стабилна валута и ниска инфлация, върху която следвоенният германски просперитет беше изграден.

В по-добри времена германски лидери като Ангела Меркел предизвикваха уважение. Подкрепена от евтината руска енергия и собствения си гений в областта на технологиите, логистиката и индустриалните отношения, Германия беше не само туптящото икономическо сърце на Европейския съюз, но беше и голям глобален играч. Сега бившите лидери на Германия се преклоняват пред Урсула фон дер Лайен и другите неизбираеми марионетни активи на Америка в ЕС.

Докато се опитва да се конкурира с надигащия се китайски гигант, Германия се оказва предадена на всяка крачка, най-вече от нейния американски надзирател, който жадува не само за експортните пазари на Германия, но и за вътрешните й пазари.

Като се има предвид, че основният производител на тоалетна хартия в Германия се сви, изглежда Германия ще внася тоалетна хартия, както и други „луксозни стоки“ от Съединените щати тази зима. Германия наистина е в тежко положение.

И недостигът на тоалетна хартия в Германия е в основата на въпроса. Докато Германия и Холандия са на колене, американската икономика процъфтява, поне до края на междинните избори.

Без систематичното унищожаване от страна на ЦРУ на германската и съюзническите икономики е много вероятно това да не е така и подстрекателските към войната демократи на Байдън, да бъдат унищожени на изборите през ноември.

Въпреки това, благодарение на самозапалването на германската и британската икономика, това няма да е така и приближените на Байдън ще могат да изтъкнат някакъв аргумент, че са запазили „кораба на добрините Америка“ на повърхността.

И ако Байдън надделее, Extinction Rebellion, Грета Тунберг, Урсула фон дер Лайен и онези други, които сринаха германската икономика, трябва да поемат своя дял от заслугите.

Както може би би трябвало да стане и с онези от нас, които гласуват за политически партии, които се заиграват с Чичо Сам и по този начин се заиграват с плана на Бжежински за американска хегемония.

Основната теза на Бжежински е, че Съединените щати трябва да управляват микроконфликтите и отношенията, които подклаждат в Европа, Азия и Близкия изток, така че да не може да се появи конкурентна суперсила, която да застраши ползите, които се натрупват за Америка чрез експлоатацията на тези региони.

В рамката на Бжежински американският тероризъм в Дания, Армения, Ирак, Украйна и Сирия се слива в една надделяваща теза, че желанието на Америка за хегемония е в основата на всичките ни злини и съответната антитеза на Холивуд, че Америка е фар на добра воля , демокрация и всички останали детски глупости, които бълват студията на НАТО.

Но също така помага да се обяснят фантомните страхове на НАТО от червено-зелено-кафяви и подобни многоцветни съюзи, където крайната десница, крайната левица и недоволните мюсюлмани ще се обединят, за да дадат на САЩ и техните крадливи маниери урок.

НАТО, Джо Байдън и Урсула фон дер Лайен не се страхуват от такова нещо. Това, от което се страхуват, е силен суверенен народ, съюз от холандски или германски граждани, които биха поискали, както поискаха французите през 1789 г., тези паразити и егоистичната политическа система, в която са се затворили, да се свалят от гърба им веднъж завинаги всичко.

Сега, въпреки че не вярвам, че германците внезапно ще щурмуват техния еквивалент на Бастилията, аз се надявам и дори се моля индустриалните, финансовите и работническите лидери на Германия да поведат Европа в изобличаването на Байдън, фон дер Лайен и всички останали техните приближени, които настояват да подражаваме на австралийските ученици и да ядем щурци, за да спасим околната среда, докато Джо и Хънтър Байдън причиняват огромен екологичен хаос в Балтийско море, както и в Украйна, Йемен, Сирия, Ирак, Либия, Армения и безбройните други суверенни нации, които са унищожили.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на NovinarBG.com, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия YouTube канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Поглед

Още новини

Back to top button