Криминални Новини

Автомобил пламна в движение, шофьорът излезе невредим от него

Автомобил пламна в движение вчера в пловдивския район „Тракия“. За инцидента станал на кръстовището на бул. „Освобождение“ и ул. „Свети Княз Борис І – Покръстител“ съобщиха от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Водачът на горящата кола е успял да я спре и излязъл невредим от нея. След получения сигнал за пожара на телефон 112 бил изпратен екип огнеборци, която потушили пламъците. На мястото на инцидента се е образувало задръстване. Предстои оглед, за да се установи причината за запалването на автомобила.

От Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ припомниха, че при пламъци в колата шофьорът трябва по възможност да отбие вдясно от пътя и да спре. Веднага след това всички, които се в моторното превозно средство трябва да го напуснат и да се обадят на пожарната служба, пише „24 часа“.

Ако решат сами да гасят шофьорът и спътниците трябва да са внимателни при отварянето на капака на автомобила, тъй като е голяма опасността да разпалят допълнително огъня заради притока на кислород.

Още новини

Back to top button