Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Баджанакът на Кирил Петков призна: Не може да се регистрира партията ни! Май ще се купува друга

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Продължаваме промяната“ на Кирил Петков все още няма регистрация като партия. Това потвърди и изпълняващия временно длъжността председател на Народното събрание Мирослав Иванов. Записан дали вярно, че ПП все още не са внесли документите си за регистрация той заяви: „Може би – да, не съм сигурен“.

Иванов не бил наясно дали имат проблем с марката, ако се наложи ще си търсят друго име. По думите му това нямало абсолютно никакво значение, защото хората познавали лицата им. „Ние сме тук, ние ще продължим, независимо дали ще се формира нов кабинет или не“, каза Иванов.

Припомняме, че учредяването на ПП се състоя още на 15 април, но до момента регистрация липсва, като не са направени и нужните стъпки затова. На прага на изборите по всичко личи, че това е без значение, тъй като Петков и Асен Василев не участваха с ПП като партия, а се явиха с регистрацията на ВОЛТ на Настимир Ананиев, Средна европейска класа и „Социалдемократи“

Спор за името „Продължаваме промяната“ се яви, след като стана ясно, че кметът на Добрич Йордан Йорданов е ползвал лого девиза „Продължаваме промяната на Добрич“ още през 2019 година, а Даниел Лорер подава заявление в Патентното ведомство през 2021 година. Йорданов оспорва  и подава заявка за регистриране на марката, като по този начин блокира Лорер и исканията му. Дългите срокове при такива спорове пък може да принудят Кирил Петков и Асен Василев да търсят ново име, ако въобще имат намерение да регистрират някога партия.

Коментари

Коментара

loading…

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button