Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

България ще я бъде! Кирил Петков отвя Борисов, а Слави е с пръст отз@д

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-коментираната личност в родната политика в момента Кирил Петков е напът да оглави България. По всяка вероятност той ще направи своя партия, която ако не на следващите избори, то след Нова година ще участва в изборите. Това прогнозира политологът проф. Георги Карасимеонов.

Почти сигурно е, че Петков ще спечели мнозинство още при първата си поява на избори. Идеята да създаде партия вече се разгръща у него, особено след като бе атакуван по толкова злобен и некоректен начин за своето гражданство. Както се оказа обаче, то вече не е двойно и от Канада го потвърдиха.

Бойко Борисов и Слави Трифонов нямат шанс пред Кирил Петков. Всички социологически агенции показват, че към момента президентът Румен Радев е единственият, който се ползва с по-голямо доверие от Кирил Петков. Радев обаче има намерение да остане в президентството и пътят на Петков към премиерския стол изглежда свободен.

Според някои анализатори зад бъдещата партия на Кирил Петков ще стои Румен Радев. Двамата ще си поделят управлението на държавата, а народът ще им го позволи, тъй като към момента показва, че ги обожава.

Слави Трифонов започва да усеща накъде „духа вятърът“ и се застъпи за Радев, но не и за Петков. Последният дори заяви, че мафията е пробила и в „Има такъв народ“, тъй като измислените компромати срещу него са подкрепяни от тази партия.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button