Криминални Новини

Белезници за двама наркодилъри от Разградско

Двама души са задържани за незаконна търговия с наркотици в Разградско. При извършено вчера претърсване в имот в село Благоево в тайник на двора са открити четири вида дрога, съобщават от Областната дирекция (ОД) на МВР в Разград, цитирани от БТА.

Криминалистите от дирекцията в лудогорския град са иззели бяло прахообразно вещество с тегло 46,35 грама, което при тестване реагира положително на кокаин. Веществото било разделено в найлонови джъмпери на 60 равни части. Намерени са 16,6 грама амфетамин, разделен на три части, пакет с кристалообразно прозрачно вещество с тегло 7,30 грама, което реагирало на метаамфетамин, найлонова торба със зелена листна маса марихуана с тегло 87,65 грама.

В хода на оперативно-следствените действия са задържани обитателите на имота: 39-годишен криминално проявен и осъждан мъж и 23-годишна жена. При претърсването са иззети електронна везна, голямо количество неизползвани джъмпери, сумата от 300 евро, 850 лева, три мобилни телефона „Айфон“, два автомобила.

По случая се води разследване. Предстои мярката за задържане на мъжа да бъде удължена на 72 часа с прокурорско постановление, посочват от ОД на МВР в Разград.

Още новини

Back to top button