Микроблейдинг
ОБЩЕСТВОУ Нас

Бесен екшън в Бургас: Кола лети по пътя, полицията я преследва, може да са замесени бежанци ВИДЕО

Движещите се МПС-та по улиците на град Бургас да отбият по възможност в следващите 5-10 минути, тъй като върви бясна гонка на автомобил „Тойота“, вероятно с бежанци. За това съобщава независимо един от друг няколко свидетели, предава Флагман бг.

Преследването автомобила-нарушител е започнало още при навлизането му в Бургас по главния път откъм Средец.

„Тойота“-та е преминала през целия квартал „Меден рудник“, след което е пресякла колелото, следвана от полицейски патрули.

 

В 20:00 часа колата премина през бул.“Христо Ботев“ и към нея са се отправили поне 4 автомобила от бургаските РПУ-та.

Екшънът е опасен за останалите автомобили. Отбивайте встрани, ако чуете сигнална лампа и видите светлини.

Припомняме, че инцидентът се случва само броени часове, след като бус с бежанци блъсна полицейски автомобил на Околовръстното в София, в района на Казичене. В резултат един полицай пострада много тежко, наложи се да бъде опериран и в момента е в медикаментозна кома. 

Ето кой е полицаят, пострадал при бесния екшън с бежанци на Околовръстното СНИМКА

Видеоматериалът е от района на ж. к. „Меден рудник“. В 20,08 минути друг източник допълва, че е видял с очите си автомобилът-беглец.

Той бил джип „Нисан“. Движел се е в насрещното на бул. „Христо Ботев“, като преди това се е спуснал по бул. „Иван Вазов“.

Тъй като от противоположната страна на бул. „Христо Ботев“, както и в района на ж.п. гарата са се задали нови две патрулки, джипът е бил изоставен близо до военния клуб.

От него са излезли двама души, преследването им продължава пеша.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

[embedded content]

Още новини

Back to top button