ПОСЛЕДНИ

Бивол: Оставка на правителството! Кирил Петков предава еднолично националния интерес

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За първи път след гласуването на правителството на Кирил Петков на 13 декември 2021 г. някой значим в публичното пространство поиска #оставка !

Днес го направи #бивол.
Винаги първи! Винаги най-будните! Винаги най-смелите!

Биволъ: #KirilPetkov предава приоритетно и еднолично националния интерес на България. За него решенията на КСНС и на Народното събрание струват колкото …. хартията на Конституцията ни!

Клетвите на Румен Радев за категорични и ясни правила за признаване на македонските българи, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие за падане на ветото за преговори с ЕС, се оказват куха и лъжлива демагогия 🙁 Това е #Провал на институцията и политическия авторитет!

Очевидно е, че е направен недопустим и позорен пазарлък, България да отстъпи от своите изконни интереси, от паметта, от историята си, от изстрадалите /колкото са останали със запазено самосъзнание/ сънародници в РСМ. Днес тези хора бяха предадени, както и всички ние :((( Това става #Задкулисно, без предварително съгласие и единодушие от страна на българското общество и институции! Гаврата с цялата ни нация е реалност!

Компромисите с титовските изстъпления в бивша Югославия, главна жертва на които бяха именно достойните хора, които не се отказаха от своя род и самосъзнание и платиха за това с живота си, са и реверанс към престъпната и осъдена от историята същност на Комунизма и сръбския шовинизъм и са директен удар в самите основи на принципите и ценностите на истинската #Демокрация! Това също трябва да е пределно ясно! Не може да прокламираме борба с „посткомунизма“ и ЗА Демокрация в България, а в същото време да съдействаме тези язви от миналото да получат ЕС статут през РСМ!

Маските паднаха! Новият #ПП български премиер основно се занимава как да проиграе България, но да вкара екстрено и ексклузивно антибългарската, Коминтерновска , проюгославска държавица в ЕС, върху основата на зачеркване на собствената ни хилядолетна идентичност! Това ли са днес истински наболелите проблеми на страната? За това ли гласуваха хората за него? Или да се справи с #Корупцията, #Мафията, #Гешефтатурата, грандиозните кражби за милиарди и престъпленията с обществени ресурси, мизерията, бедността, #Цензурата, #Беззаконието, погрома срещу Природата ни, политическите назначения и #Шуробаджанащината…!? Да изправи мутрите и свинете пред правосъдието! Това хората разбираха под истинска #Промяна! Вместо това получиха марионетки на небългарски сили на върха на и без това разкапаната си държава :((

След днешното безцеремонно изявление, което противоречи на досегашната общонационална държавна позиция, вече може да се счита, че имаме голям Проблем!

„Ще искаме резултати!“, заглавичкват ни управляващите, но „резултатите“ са само от българска страна. Вече се отказахме от Историята, тя не била „приоритет“! Не е, но за кого?? Днес се отказахме и от правата на македонските българи, които вече повече от 110 г. са тежко репресирани и жертва на реален геноцид в Повардарието. Там ако си българин, си изхвърлен от обществения живот на страната им. Действащ #Апартейд!

РСМ се държат като ментори спрямо наведеното българско правителство и измекярски „обещават“ неща, които 30 г. никак не изпълняват, а и нямат намерение да изпълнят. Все едно ние ги молим за нещо и вррноподанически се стремим да им угодим в антибългарската им политика. Неоправдано с нищо политическо, историческо, културно и морално самоубийство :((( Няма декларации, Договори, споразумения… Досега нищо от тези задължения не е изпълнено пт страна на БЮРМ-РСМ! Само примерът с последния Договор от 2017 г. е повече от показателен! Основната цел е да им се отвори вратата за ЕС, пък България да „духа супата“… Това са „реалните резултати“ 🙁 За съжаление в момента се подготвя и се извършва ново и фатално национално предателство с дълготрайни и непоправими последици, ако го допуснем!!!

И цялата отговорност, след като си хване пътя за Канада, ще носи създателят и главен инженер на това политическо-ченгеджийско недоносче, наречено #ПП – Румен Радев!

Снощи свалиха, по методите на мракобесната комунистическа #Цензура, документален филм за македонските българи от ефира на БНТ, днес се отказаха официално от правата им, пред скопската диктатура 🙁 Представете си какво ни чака утре..!
#Срам и #Позор!

Да видим каква ще бъде реакцията на Президент, Парламент, „Коалиционни Пръдньори“, политически партии… или всички ще съучастват в престъплението, ще млъкнат като настъпани червеи и ще оставят благосклонно Кики да си развява чуждия байрак, както погази Конституцията! Останаха ли здрави сили в българското общество!? Или да запалим последната свещ… 😢

Съжаляваме, ако някому позицията и езикът ни се сторят прекалено остри и крайни. Въздържахме се, изчаквахме, давахме „шанс“.. Мъчихме се да повярваме на красивите думи! Но, както е казал древният мъдрец: „Красивите думи не са истински, а истинските думи, не са красиви.“ Сега реагираме и както винаги сме го правили и го правим – Не за себе си, не за себе си, а единствено в името на Истината, Справедливостта и за България!

#ДолуПредателитеНаБългария
#ПРОТЕСТ
#ОСТАВКА

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button