Криминални Новини

Бивш командос: Какъв инфаркт?! Ангел Христов го убиха!

Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма да умрат. Държавата използва такива хора, изстисква ги и ги изхвърля. Това заяви бивш командос на 75 години, дошъл на погребението на Ангел Христов – Геле.

Той е категоричен, че Геле не е починал от инфаркт. Според него не било важно как се е прибрал в страната, а „важното е как го убиха“.

Убиха го по класическия начин. Такъв здрав човек как ще умре от инфаркт?, коментира за в-к „24 часа“ бившият командос, който отказа да си каже името, но показа карта, че членува в Съюза на българските командоси.

За смъртта на Ангел Христов, известен като единия от Братя Галеви, стана ясно на 3 юни. Христов и съдружникът му Пламен Галев се издирваха с червена бюлетина от Интерпол в продължение на 11 години. Смяташе се, че двамата са извън страната. Геле е починал в имението си в село Ресилово в събота. Погребението му трябваше да бъде на 4 юни /неделя/, но тялото му бе иззето заради разследване на МВР и прокуратурата.

След аутопсия тялото бе върнато на близките, за да могат да го погребат. Поклонението се състоя в храм „Св. Георги“ в Дупница в четвъртък.

Още новини

Back to top button