ПОСЛЕДНИ

Бившият премиер злорадства, доволно потрива ръчища и се радва на кризите, бедите и страданията на хората

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ившият премиер и Главатар на ГЕРБопитеците в последно време направо се е пристрастил, влюбил се е до лудост в думата „ЧУДОВИЩНО“ и я произнася, бърбори я, просъсква я под път и над път, с повод и без повод.

Според „богатия“ му речник, чудовищна била кризата в енергетиката, чудовищна е катастрофата в здравеопазването, чудовищен е инцидентът с VERA SU…

Чудовищни са Радев и служебното правителство, а най-чудовищен е Рашков. Защото показаха в целия им „блясък“ натворените от ГЕРБ и ортаците им чудовищни безобразия и престъпления..

Бившият премиер злорадства, доволно потрива ръчища и се радва на кризите, бедите и страданията на хората – беди и страдания, наследени от 12-годишните му произволи, разсипали държавата и издигнали в норма беззаконитето и бандитизма. Да, положението е чудовищно безизходно и никой не е в състояние да изчегърта токсичните наследства на Борисов и ГЕРБ.

А приказките на Главатаря са чудовищна демагогия, наглост и безграничен цинизъм, защото той се прави, че тия приказки са истина и нахално ни ги навира в лицата, като си мисли, че и ние сме тъпи и неграмотни и ще му повярваме.

Любо КОЛЬОВСКИ

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button