Микроблейдинг
Русия

Bloomberg: Решението на ОПЕК+ да намали производството беше ответен удар срещу арогантната политика на САЩ

/NovinarBG.com/ Петролният спор, който се разрази около Саудитска Арабия, демонстрира готовността на много страни да се противопоставят на Съединените щати, пише Bloomberg, цитиран от РИА ФАН .

Ситуацията с петрола демонстрира решимостта на други държави да отблъснат Вашингтон и да поставят под въпрос влиянието му“, се казва в публикацията.

По мнението на авторите на статията, Фиона Макдоналд, Судха Ранджан и Антъни Ди Паола, това решение за намаляване на производството показва, че Русия и Саудитска Арабия „управляват“ ОПЕК+.

Освен това страните демонстрираха готовност да се противопоставят на САЩ, дори това да противоречи на собствените им интереси.

Дори Турция и Китай защитиха решението на ОПЕК +, въпреки факта, че намаляването на производството на петрол противоречи на техните икономически интереси като вносители на черно злато“, се отбелязва в статията.

Това поведение, казват наблюдатели, всъщност представлява контраатака от страна на незападните държави в отговор на „арогантната политика“ на Вашингтон.

Превод: ЕС

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на NovinarBG.com, ограничават ни заради позициите ни! Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Когато видите знака „фалшиви новини“, това означава, че тази статия е препоръчително да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия YouTube канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Поглед

Още новини

Back to top button