ПОСЛЕДНИ

Бойко изяде звучен шамар от Николай Младенов: Отказвам да съм кандидат-президентът на ГЕРБ, Борисов е подлец!

Бойко Борисов отнесе звучен шамар от бившия външен министър в първия кабинет на шайката Николай Младенов.       

Баце лично поканил доскорошния специален координатор на ООН за Близкоизточния мирен процес да излезе на президентска битка с Румен Радев, но за своя изненада срещнал категоричен отказ с репликата „Ти си подлец!”.

Източникът  припомни, че включването на Николай Младенов като възможен играч първоначално като наследник на Бойко на премиерския пост стана по настояване от САЩ. Мутрата привидно се съгласил, но впоследствие екс дипломат №1, наричан „човешкото лице на ГЕРБ”, остана извън борда.

За първи път името му се завъртя в разгара на миналогодишните протести срещу ГЕРБ като министър-председател след похвална статия за Младенов в „Ню Йорк Таймс“.

Борисов, обаче, преметна Младенов и го остави без пост в правителството си, въпреки тогава реалната опасност протестът да измете насила шайката на гангстера от Банкя от сладките постове на „Дондуков” 1.

Сега, предвид високия рейтинг на Румен Радев, Борисов решил, че Ники Младенов ще му се върже отново и на специална среща го сюрпризирал, че ще го издигне като партийна кандидатура на президентските избори.

Именно в този момент Баце отнесъл здрав шамар с категоричния отказ на Младенов отново да е панаирджийска мечка в схемите на Мутрата.

Бившият външен министър бил непреклонен, че няма да се кандидатира за президент, за да играе по свирката на „един подлец”, с което плановете за „очовечаване” на мафиотската партия отново се провалили.     

narod.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button