Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Бойко призна, че го е шубе от Румен Радев, затова няма да се пуска за президент

Бойко Борисов в прав текст призна, че го е страх от директна битка с Румен Радев за президентския пост.  След като само преди дни обеща, че ако изборите са 2 в 1 ГЕРБ ще прати силна партийна кандидатура, което се подразбира, че е самият той, сега Мутрата се завъртя на 360 градуса с нова теза: че постът на държавен глава не му е интересен.

„Никога не ми е бил интересен президентският пост“, без срам се изцепи сикаджията от Перперикон. Той заяви, че съвсем скоро от партията ще обявят кандидата си за президент.

На въпрос дали е готов отново да бъде премиер, той отвърна „по-подготвен няма“.

Фейсбук се разсмя в неделя, след като Буци и ПКП Цвета Караянчева тръгнали да търсят златни кюлчета за чекмеджето на Перперикон. Извън майтапа Баце се появи в компанията на простата кържадлийска п**ка, както са нарече изританата шефка на парламента.

ПКП и Мутрата са повели и няколко гербопитеци, а на партийната седянка е и проф. Николай Овчаров за легитимация на акцията на ГЕРБ.

Професорът, естествено, подари на Бойко Борисов и свой труд и отново каза, че благодарение на помощта на Борисов (всъщност, на бюджета, който се пълни от нашите данъци, б.ред.) 6 обекта от културния туризъм в България са били възстановени и отворени за туристи, като се похвали, че „Нешънъл Джиографик“ идват да снимат на Перперикон.

narod.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button