ПОСЛЕДНИ

Борисов: Ние златни кюлчета нямаме, нарисуваха ни ги. Сега носят пачки по централите, а ме обвиняваха, че ги раздавам от джипката

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ние златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Видяхте при кой са сега торбичките и ще прави корупция.

Сега носят пари по централите, а обвиняваха мен, че хвърлям пари от джипката. Това каза експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който отново поведе младежите от партията му на туристическа обиколка в Праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

Диета без глад

По-голяма част от монолога му и днес бе посветен на държавния глава. „Единственият диктатор в момента в България се казва Румен Радев. Той назначава финансовия министър и казва, че ще работи със Спецов. В същото време, освен прикриването на убийство, за което говориха много от страна на Радев, говорим вече и за документирани измами“, задъвча старата дъвка бившият премиер.

По думите му освен, че е спрян строежът на АМ „Хемус“, са спрени и инвестициите, защото магистралата носила инвестиции.

„Помните ли, когато Радев казваше, че в България няма инвестиции, защото имало корупция? И какво при диктатора Радев и Кирил Петков, цитирам БНБ – рекорден срив на чуждите инвестиции“, добави Борисов.

„Защо излъгаха пенсионерите? Защо не направиха нов бюджет? Какво направиха – актуализираха стария, нашия бюджет. Асен Василев брутално взе парите за магистрала „Тракия“. Взе ги, за да излъже пенсионерите и да актуализират бюджета“, продължи той.

Проверка по рама

Според него увеличението в цените на тока и горивата било също в следствие от управлението на Румен Радев: „Ето цените на всичко растат главоломно – всичко това е в следствие на управлението на Радев“.

Игра на Богове -Възходът на падението

„Заради Радев, антиваксърите му, неговите Кацаров и подобни протежета, всеки ден умират българи от коронавирус. Ще видите само след няколко дни, че заради тая смъртност ще преминат по-строги мерки“, Борисов продължи да обвинява настоящия президент.

Лидерът на ГЕРБ коментира и кой ще е кандидатът на партията му за президентския пост:

„Ясен ни е кандидатът ни за президент. Познавате го добре. Няколко имена се спрегнаха за наш кандидат и ги изчегъртаха без дори да сме говорили с тях. Проф. Асен Балтов го спрегнаха, че ми е кандидат-президент и го изчегъртаха. Дори не изчакаха да си приключи операцията.

За Даниел Вълчев за жена му какво ли не казаха. Лъжа след лъжа, които за радост една по една се разкриват“, каза Борисов и допълни: „Няма никакво значение кой ще е нашият кандидат, защото няма други имена от партиите. Чакайте да видим кой ще подкрепи Радев“.

„Рано е. Рано е да се каже дали ще се кандидатирам и аз за НС. Компроматните войни, които водеха срещу нас има отражение в обществото“, каза още бившият премиер.

Според него партиите трябва да намерят смирение и да помислят как с общи усилия да предотвратят катастрофата, публично известна като „Жан Виденовата зима”, която за Борисов сега ще бъде „Румен Радевата зима”.

Източник: Фрог

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button