Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОЛИТИКАПОСЛЕДНИ

Борисов: Никой не иска да управлява, съсипаха всичко

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува за пореден път управляващите след новината за провала на третия управленски мандат.

„Никой не иска да управлява, защото те съсипаха всичко. Аз мисля, че шамарите, които народа им удари… Сега всичко започва да излиза – за кражбите, за облагодетелстването им. Аз съм убеден, че служебните министри като влязат и видят ужаса. Дълговете са на тавана. На служебното правителство поне 5 млрд. ще му трябват до края на годината. Тези провалиха всичко – гориво, ток“, заяви той, след като БСП обяви, че утре връща мандата на президента.

„Деструктивни хора, счупиха държавата, България вече не е правова държава. Обществените финанси са продънени, дългът е огромен, еврозоната е забравена тема, защото има чудовищна инфлация“, заяви Борисов.

По думите му на предсрочните избори, които трябва да се проведат есента, ГЕРБ ще е първа политическа сила.

„С БСП и с ДПС сме казали, че няма да управляваме. С който класират хората, трябва да осигурим хората“, каза той в отговор на въпрос за бъдещ изход от изборите.

Попитан дали може да работи с „Продължаваме промяната“, Борисов каза, че може да работи с всеки, който изповядва мотото „Съединението прави силата!“

Още новини

Back to top button