ОБЩЕСТВОУ Нас

Борисов: Падат снаряди и бомби като на руска рулетка, ако стане това, свършено е с нас!

Мислех да ви говоря за цени на бензин, за газ, за храни. Вие виждате всеки ден. Не ме е страх от Киро и Асен, истински страх ме е как наивно се отнасят към „Запорожие“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Шумен.

Трябва такъв шум да вдигнем за тази централа, говорим за ядрен шантаж на Путин.

Преди това е шантажът с атомната централа, тя трябва да е под особена охрана. 

Ако падне друга ракета там?, пита Борисов. Ядрен взрив, заяви той. За какъв туризъм, производство, газ говорим? Всичко загива. Който може, бяга в Канада, а останалите?“ каза още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ прочете точните данни за актуалното състояние на реакторите на АЕЦ „Запорожие“ и отново отбеляза риска от повреда при руските атаки.

Страхувам се от падането на друга ракета. Миналата седмица удариха електропровода, ако се съвпадне, свършено е с нас. Всички 6 реактора са в състояние на студено спиране, не може да загаснат като печки, обясни Борисов. Това трябва да се спре. Като на руска рулетка падат снаряди и бомби, обясни лидерът на ГЕРБ. Умолявам и Гълъб Донев и президента Радев да положат всички усилия за нашите притеснения

„Хиляди години е разпадът на това нещо. И те си играят! От това ме е страх, защото стоиш и не можеш да направиш нищо“, заяви още Бойко Борисов.

Още новини

Back to top button