Микроблейдинг
Криминални Новини

Брутални снимки от побоя над „искания за зет“ Християн в „Кошарник“

Спор за името на дете в кв. „Кошарник“ в Монтана завърши с четирима в болница в петък, а общо петима са пострадалите при конфликта.

„Влязоха с взлом и ни утрепаха от бой. Настоявам за правосъдие. Познавам нападателите. Причината за боя е, че казах на бившата си жена да кръстим детето ни, което се роди преди дни, на баща ми. Тя обаче не искаше. Обясних ѝ, че ако не го кръсти на баща ми, няма да живея с нея и приключих окончателно. Тази нощ дойдоха и ни нападнаха”, обясни пострадалият Християн пред Нова ТВ.

Бащата на Християн обясни, че нападателите искали сина му да им стане зет насила. „Синът ми не иска окончателно тази жена”, каза той.

Жестоко пострадали са синът Християн Любенов, Бащата Емил, майката Венка и дъщерята Любка. Майката е със счупена ръка, дъщерята е с по-леки наранявания. Ордата на Витан Петров и Дончо Петров нахлули в къщата им заедно с Григор и Садури и ги пребили зверски с брадви, саби и тръби като чеченски терористи. Снимките, които бяха предоставени на Kriminalno.com, говорят наистина за нечовешко нападение.

Жертвите на побоя се надяват полицията да не потули случая, а бандитите да бъдат наказани. По наша информация те се занимават с незаконна лихварска дейност и проституция. Семейство Любенови се боят, че на сатрапите ще им се размине, защото наистина разполагат с много пари от тези незаконни дейности и могат да си платят, за да излязат на свобода.

Преди да нахлуят у семейство Любенови, Витан се обадил по телефона и заплашил, че ще убие Християн. Той не повярвал на заканата и решил, че просто е бил ядосан. Но след малко ордата се изсипала и започнала да млати всички в къщата. Образувано е досъдебно производство по случая, а побойниците са арестувани.

Още новини

Back to top button