ПОСЛЕДНИ

Брюксел ужасен от мутрите ГЕРБ и техните чекмеджета!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нокаутиращ удар в сурата на ГЕРБ! Евродепутати най-сетне се сетиха да попита за снимките от спалнята на радикала Боко Борисов, на които се виждат няколко стотин хиляди евро в пачки по 500, златни кюлчета и пистолет!

„В медиите се появиха конкретни снимки и бяхме изненадани, че няма последващи действия. Става въпрос за известните снимки от спалнята на екстремиста Борисов“. Това заяви по време на посещението си в България ръководителката на групата от Комисията по граждански свободи в Европейския парламент Софи инт’Велд (Нидерландия).

Диета без глад
Прочети още:   Евродепутатката Клеър Дейли: Гешев назначава ВСС

Тя допълни, че болшевика Гешев отговорил, че не знае къде се намира случаят в процеса на производството. Този отговори на обвинител номер 1 у нас изненадал представителите на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи.

Това прави ситуацията твърде сериозна, коментира от своя страна Софи Инт’Велд.

„На хартия всичко изглежда добре, но ЕК извършваше повърхностно своите проверки и затова от ЕП я призовахме да ги засили“, коментира ръководителката на групата по време на брифинг в Дома на Европа днес.

Делегацията включваше представители на всички политически групи. В София те се срещнаха с президента Румен Радев, главния прокурор Иван Гешев, министри, журналисти, неправителствени организации и с омбудсмана.

Проверка по рама

Игра на Богове -Възходът на падението

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button