Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Бясно отче: Дионисий преследва автобуса на Промяната (ВИДЕО)

Активистите от „Агора – България“ – създадена миналата година „гражданска платформа“ на маргинали от протестите като Тодор Стоянов, Петър Недевски, Ренета Инджова и Валери Григоров, спретна здрав цирк в деня на Съединението. Водени от меко казано особения отец Дионисий, хората на движението подгониха известния автобус на ПП навръх националния празник в Пловдив. Той бе паркиран пред луксозния хотел „Тримонциум“, но от председателите на партията няма и следа.

„Това е най-измамната формация – „Продължаваме подмяната“. На задното колело са небезизвестните хора, които докараха  до такова състояние страната и обществото, че можем да се поздравим в деня на съединението с огромно разделение“, заяви отец Дионисий. 

„Тези хора не ги видяхме в Пловдив. Срещнахме случайно Никола Минчев, който обеща в рамките на 10 минути да е при нас. Той не дойде, но ние отидохме при него. Попитахме го какво съединение извършиха, но той отказа всякакви отговори. Бяха заобиколени от хора на годините на моята починала баба и не даваха да се докоснем до тях“, обясни той.

Трябва да се признае на дядо Дионисий, че първи поиска оставка на кабинета „Петков“ още през март, много преди Слави да се сети за Македонияяя. „Никой от нас не е предполагал, че протестът ще послужи за повод едни хора да дойдат на власт само, за да ползват нейните атрибути, а не за да управляват страната’, каза вогава архимандритът, след което посочи, че нито едно от исканията на протестиращите през 2020 г. не е било изпълнено. Дионисий визира липсата на промени в съдебната власт и неизпълнените искания на протеста.

Материалът Бясно отче: Дионисий преследва автобуса на Промяната (ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Байрак.

Още новини

Back to top button