Криминални Новини

Чудовищен сблъсък в Пловдив: Шофьорка помля такси с малко дете

Джип „Мазда“ и такси се помляха на кръстовището на улиците „Хан Пресиян“ и „Златю Бояджиев“, предаде „Марица“. Зверският сблъсък стана към 14 часа. Зад волана на джипа е жена на около 50 години. Тя караше по ул. „Хан Пресиян“ в нарушение, тъй като няма право да се движи в тази посока, а на кръстовището отне предимството на таксито и направо се вряза в него. В жълтата кола, която е с номер 6665, освен шофьора, има и двама пътници – майка с малко дете.

Жената от таксито е пострадала леко от удара – има сцепване на веждата. И тя, и детето й са в шок от случилото се. За радост, на момиченцето му няма нищо. На място вече има линейка. Очаква се идването на полиция.

Зверският сблъсък изкара живеещите наоколо на улицата. Служители от частната лаборатория, която се намира на метри от инцидента, първи се притекоха на помощ.

Шофьорката на джипа демонстрира арогантно поведение. „Кой им дава книжки на тези?“, викаше майката. Ако ударът беше по-силен, можеше да има и жертви, коментират очевидци на сблъсъка.

Предстои полицията да направи оглед и да каже тежката си дума за това чия е вината.

Още новини

Back to top button