Криминални Новини

Даниел отнесе условна присъда от 3 месеца за 30 грама коноп

31-годишният Даниел Р., който в края на януари бе арестуван с 30 грама канабис, получи условна присъда от 3 месеца с изпитателен срок от 3 години. Това показва проверка на Флагман.бг в масивите на Районния съд в Бургас.

Преди два дни защитникът на Даниел е сключил споразумение с прокуратурата, в което е записано, че мъжът от Созопол е признавал вината си и така се размина с изключително лека присъда.

Припомняме, че Даниел и приятелката му 25-годишната Стефани бяха арестувани при зрелищна акция в Черноморец. В к-с „Съни айлънд“, в апартамент под наем, в който двойката живеела, ченгетата намериха глави съцветия от суха зелена тревна маса – канабис, с тегло от 30 грама. Тревата била скътана в метална купичка и скрита в кухненски шкаф.

В протокола на съда е посочено, че нетното тегло на дрогата е 17,330 грама, на стойност 103,98 лв.

Даниел Р. е осъден да заплати и разноските по досъдебното производство на стойност 102, 80 лв.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button