РЕАЛИТИ

Денислава хвърли страшна бомба за бившия си, извини се на жена му

Денислава след “Игри на волята” призна, че трябва да е благодарна на Мартин, че той я е победил в елиминационния двубой и така с отпадането си от риалитито я е спасил.

Денислава Велкова бе една от най-колоритните участнички в “Игри на волята” 5, но отпадна на крачка от зрелищния финал. В подкаста “След Игрите” тя разказа интересни истории от участието си и разкри каква е истината за спекулациите по неин адрес в медиите.

Дени сподели, че е била в токсична връзка преди да влезе във формата и мъжът, с когото е била обвързана, е щял да ѝ предложи брак на съвета.

“След като излязох от “Игрите” аз реално разбрах, че трябва да съм благодарна на Мартин, че отпаднах в този етап на играта. Бях в изключително токсична връзка и нямаше това да ми направи услуга, защото знаех какво ще стане там. Тъй като ми вкараха вътре човека и аз не знаех, че е вкаран този човек вътре. Реално той искаше да използва този момент да ми предлага брак вътре. За мен това беше страхотен момент да придърпаш вниманието към себе си пред цяла България. Реално ако това се беше случило на Съвета, аз какво трябваше да направя?! Да кажа “Да”, за да не злепоставя човека пред цяла България и после да се чудя как да се отърва! Най-вероятно щях да кажа “Да” само, за да не унизя човека” – откровена е Дени.

Последната оцеляла жена в “Игри на волята” обясни, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов, който е бившият мъж на попфолк певицата Джулия и заявява: “Не съм била по-щастлива да махна човек от живота си. Не съм съжалила и за секунда. Имам вина, поддала съм се, попаднах в капан и се поддадох реално на човек, който искаше просто да нарани бившата си жена с мен и това беше много грозно. Аз не се чувствах щастлива там и реално за мен това не беше връзка” – разказва тя и признава още: “Лично аз, след като се разделих с Кристиан, се извиних на Джулия”.

Двамата били във връзка месец и половина, а след това тя влязла в “Игри на волята”.  Той не бил съгласен с решението й, а след излизането й от риалитито двамата си поговорили, но Дени е категорична, че двамата не са били един за друг. “Съжалявам искрено, че имах връзка с Кристиан” – заяви тя.

Денислава намекна, че с Иван Рълев не са обвързани в момента. Бившата волейболистка разказа, че в момента един от най-близките ѝ хора във формата Мартин Николов – Елвиса ѝ е тежко обиден. В “След Игрите” тя дава повече информация за пререканията между тях.

Споделя забавна история, която не е излъчвана в ефир, включваща рибар на Дивата река. В епизода тя разкрива кои от участниците в “Игри на волята” са ѝ останали най-близки и говори откровено за представянето на майка си в екстремното риалити./show.24-chasa.eu

show.24-chasa.eu

Още новини

Back to top button