Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Депутатите извикаха Ахмед Доган на изслушване в комисията „Росенец“

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Базата в Лесопарк „Росенец“ е била ползвана от 2016 г. по четири месеца годишно до 2020 г. от почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Това съобщи за медиите Калоян Янков, председател на временната парламентарна комисия за изясняване на фактите и обстоятелствата относно незаконосъобразни действия и бездействия на компетентните органи на територията на Лесопарк „Росенец“.

Янков говори пред журналисти, след като в комисията беше изслушан началникът на НСО ген. Емил Тонев. Председателят на комисията добави, че според информацията, която народните представители имат, Ахмед Доган в момента не се охранява от НСО, както и базата в парка. Той уточни, че НСО не е предоставила справка колко е струвала охраната на Доган, въпреки че комисията е поискала такава информация.

Директорът на НСО е предоставил данни и за дисциплинарните наказания на служителите в службата, заради инцидентите от миналата година на 7 и 11 юли в района на лесопарка. Двама са наказани с уволнение, а други двама – с понижаване в длъжност.

Калоян Янков каза още, че фактът кой е живял в базата намираща се в „Росенец“ е важен, тъй като ще послужи за по-нататъшни проверки, защото имотът не е въведен в експлоатация, няма разрешение за ползване и ще се проверява плащат ли се данъци и ако не, защо.

С четири гласа „за“ и един „против“ комисията „Росенец“ взе решение да извика на изслушване Ахмед Доган.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button