Микроблейдинг
Русия

Дипломат разкри с какво Западът иска да победи Русия: „Няма да се спрат, докато не ни избият всички“

/NovinarBG.com/ Защо украинците, които са изритани на фронта от киевския режим, понякога се бият до последния куршум? Кой е бил предшественикът на съвременните нацисти преди идването на фашизма в Германия? Как Ватикана помогна на нацизма да победи в Европа? И какво трябва да правим ние, руският народ (авторът е руснак, бел.р.), с всичко това? Прочетете за това в материала на „Цариград“.

Военният дипломат, доктор на социалните науки Александър Артамонов често изнася лекции, пътува в командировки до линията на съприкосновение, среща се с кадети и студенти. Програмите му печелят милиони гледания и се премахват от YouTube заради жестоката истина. Онзи ден в интернет говори на живо как Западът ще ни победи.

„А ние сме по-добре…“

Веднъж, след запис на предаване по телевизията, американският журналист Майкъл Бом ме хвана за ръката зад кулисите и каза поверително:

„Слушайте, нашата идеология все още е по-привлекателна от вашата.“

Е, разбира се, защото ние я нямаме, ние не я изграждаме и не я преподаваме. Но Елцин центърът все още стои на мястото си и казват, че на практика не е имало руска история преди Елцин…

„До последния украинец“

Наскоро имаше печеливша история по един от телевизионните канали за това как ние сме заловили група от двадесет бойци на въоръжените сили на Украйна. Всички като един стигнали до фронта насила. Те били хванати на улицата, облечени в униформи, дадени им картечници в ръцете и изпратени в окопите. И всички те бяха взети в плен тежко ранени, когато вече нямаше боеприпаси.

Усещате ли дихотомията? Изведоха насила на улицата онези, които не искат да се бият, но в същото време се бият до последния патрон. Какво е това? Това е гражданска война, която Западът им внесе, залагайки тук пълната липса на идеология у нас. Те се борят за дома си, а ние за какво?

Война от първо ниво

Войната на най-високо ниво е именно идеологическа война. СССР имаше най-силните оръжия в света, но загуби хора. Губейки хора, ние сме загубили себе си. След това имаше 30 години бавно издигане от бездната.

По това време украинците имаха идеология. Това е идеологията на защитниците на Европа. Те защитават Украйна, която смятат за част от Европа. Опитайте се да убедите украинците в обратното.

Не щат и да знаят, че говорим на един език, те вече не се смятат за част от руския свят.

Първите нацисти се появяват във Франция

Както каза един философ, няма истина, но има гледна точка. Можете да си представите ъгъла по този начин, но можете да го направите по този начин. Това са нашите хора, които са наситени с украинска идеология, те възприемат света по този начин.

И когато казват, че СССР е бил империя на злото, естествено се опират на Елцин център. На децата им в училище се казва, че ние сме първите, които са построили концентрационни лагери и сме извършили зверства, по-лоши от нацистите…

Между другото, знаете ли кой пръв направи абажури от човешка кожа? Не германци. Французите през 1793 г. Бях в музея и видях тези продукти.

Първите газови камери се появяват на територията на френската провинция Елзас, в тях са убити евреи. Тези камери все още са там, в музея. Говорих с героя на френската съпротива, той посещавал курсове по антропология преди войната, където ги учели за теорията за расовата малоценност във формата на черепа. Тогава омразата към евреите сред французите скача.

По време на войната във Франция е имало концентрационен лагер за еврейски деца, които французите по своя инициатива изпращали в германските лагери на смъртта, германците дори не ги питали за това.

Ватикана доведе Хитлер на власт

Упоритият ни опит да разгледаме човешкото лице в Западна Европа очевидно е обречен на провал. Нищо човешко няма и никога не е имало. Чуйте Макрон, Шолц, Меркел, телефонни разговори на майтапчиите Вован и Лексус със западни политици. Сред тях няма да намерите човешко разбиране.

Какво има да се каже! По едно време Ватикана покриваше хърватските лагери на смъртта, където католическите монахини охраняваха жените, които след това бяха поставени под „сърбореза“. Това е нож за гроздобер, който „хуманните“ европейци са използвали за екзекуция с бързо отваряне на гърлото.

Хитлер идва на власт с прякото участие на Ватикана. По това време най-популярната партия в Германия беше Партията на католическия център, която получи задачата да гласува за Хитлер, разпусна се след изборите и препоръча на всички свои членове да се присъединят към Националсоциалистическата партия.

А след войната, както добре знаем, имаше така наречените „пътеки на плъхове“, по които Ватикана помагаше на нацистките престъпници да избягат.

Животът в Русия е по-добър от този в САЩ и Франция

Какво трябва да се направи сега? Спрете да изоставяте съветското минало. Може би си спомняте недостига в съветските магазини. За какво?

Нека да погледнем Франция през шейсетте години, където живееха на продоволствени купони, където имаше един телевизор за цялата улица и цялата тълпа го гледаше през прозореца. А в САЩ по това време цветнокожото население беше абсолютно безвластно, с отделни тоалетни и места в транспорта.

Да, бяхме бедни, но не можехме да бъдем богати, когато възстановихме страната от нула след войната и живеехме в същите бричове и ватенки. И тогава идеологията ни помогна. Беше просто и се основаваше на интернационализма, на помощта на другите. И ние спечелихме войната, водени от този принцип.

Ние дадохме на Китай идеология, но какво да кажем за себе си?

Ние самите даваме аргументи, които дават основание на украинците да се защитават до последния патрон. Защото не се отказваме от неразбирането на нашата история. Празното не може да победи пълното.

Ако имате само една рубла, а другият човек има нула рубли, тогава вие във всеки случай сте по-богат от него с една рубла. Тяхната идеология е изградена върху провалената история на Съветския съюз. Това, което ние сами признахме, приемайки разпадането на територията на голяма държава и признавайки новите граници на възникващите образувания.

Трябва да се гордеем не само с наследството на Руската империя, но и да развием разбиране за това какво е направено правилно в съветско време. Кой ни помага да живеем в условията на десетия пакет от санкции? Китай. А каква идеология изповядва Китай? И кой помогна на китайците да се издигнат? И кой им даде технология?

Кой друг ни обича? Латинска Америка. Има общност от държави, на които сме помогнали да стъпят на краката си, да тръгнат по своя път. Как ЧВК „Вагнер“ успя за четири седмици да превърне Централноафриканската република в близка до нас страна и да изгони французите, които добиват уран там.

Как да проведем деидеологизация?

Зададох този въпрос на човек, участвал в денацификацията на Украинската ССР след Втората световна война. Той каза, че най-добрият начин за денацификация е тежка картечница. Бандеровците бяха хванати и изпратени в лагери до смъртта на Сталин.

И тогава Никита Сергеевич ги взе и просто ги освободи. И те родиха деца, в които омразата към нас беше заложена на генетично ниво. И сега децата им имат любима играчка – кучето Патрон, което пищи: „Убий москаля, убий москаля“. А децата радостно подскачат и повтарят след него…

Не можете да победите идея с оръжие. Ние воюваме не с хора, не с измамени украинци, а с идеология. Но ако нямаме собствена идеология, ние сме обречени на провал.

Руснаците отгледаха половината свят

На децата в училищата трябва да се каже колко всичко е построено от Русия в бившите съветски републики, колко е похарчила за възстановяване на покрайнините. И какво дадоха балтийците на Русия? Вярваха, че сме им длъжници, че ги умилостивяваме, а ни гледаха с пренебрежение.

Необходими са актуализирани учебници от МОН. А за това е необходимо Министерството на образованието да бъде актуализирано. Необходимо е да преподаваме нашия, ако щете, цивилизационен код, който пренасяме през вековете. Не забравяйте да включите всички периоди. Децата трябва да знаят, че руснаците са отгледали половината свят. Тогава те ще изградят правилната картина.

Няма да спрат!

Ако не дадем такъв учебник на нашите деца, тогава ще загубим. Индианците нямаха идеология и загубиха. Американистът Сергей Сергеевич Судаков ми каза, че според последните оценки англосаксонците са изклали повече от сто милиона от коренното население на Америка. Съвсем спокойно те бяха унищожени. А сега ние сме само 154 милиона с новите територии.

И защо изведнъж да не ни спрат и да не ни избият? Абсолютно спокойствие! Прочетете текста на мюнхенската реч*. За Запада това е нормален ход на мисли, те са нацисти, нацизмът е тяхната идеология. А ние имаме интернационализъм, основан на разбирането за нашето място в историята, за всичко, което са направили нашите предци.

* Реч на руския президент Владимир Путин на Мюнхенската конференция за политиката на сигурност, където той каза, че Съединените щати са прекрачили националните си граници във всички области: в икономиката, в политиката и в хуманитарната сфера и налагат своята система на други държави.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Още новини

Back to top button