Русия

„Дребнавост” за газопроводите „Северен поток”

/NovinarBG.com/ По случай 8 март ли беше?

Но най-после след над 5 месеца НАЧАЛНИЦИТЕ спуснаха опорни точки на родните и други васал-измекяри за извършителите на саботажа на газопроводите Северен поток!

За опровергаване на интервютата и статията на разследващия журналист Хърш от м.м., носител на висшата награда на САЩ по компетентност „Пулицер”. Според Сиймур Хърш САЩ, със скандинавско/норвежко сътрудничество, са организирали саботажа на „Северен поток“ поради недоверието си към Германия да удържи санкциите.

Отначало мейнстриймовите послушковци-съюзници се опитаха да дискредитират Хърш, вкл. ментално, допускайки сенилност.

Според чешки медии вдъхновител и организатор на акцията бил влиятелен украинец, необвързан с президента Зеленски. Немската САТ-1 прави намеци за извършителство от украинските спецслужби, докато родните ибрикчии по БНТ надминаха всички по сервилност! Както винаги почти! Опитваха се да внушават, че извършителите са били или украинци, или даже руснаци, позовавайки се на непроследими от нас източници от спецслужбите на САЩ и Запада. Изглежда, че нашите пропагандни лакеи-дезинформатори надценяват резултатите от системното изопачаване на истината. И подценяват наивния слушател с алогизма, че Москва би посегнала на обект, в който влагаше средства, „мило и драго” и надежди в своя полза.

А Европа, и особено Германия, за сетен път бе унижена политически, икономически, социално и екзестенциално от каубойската диверсионна акция. Главно немската икономика и енергетика, разчетена във висока степен на руски газ. Според портала seznam.cz цената, която немските и други европейски фирми плащат за доставен от САЩ газ е 3-5 пъти по-висока, от заплащаната от щатските производителни и енергийни компании.

Вероятно казионните ТВ вече набират свои анализатори сред умствено изостанали, но аудиториите им все още не се състоят изцяло от дебили с промити или кастрирани мозъци.

На работа към по-ефикасна пропагандна трепанация, драги угодници!

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и конкретно за 11 МИР Ловеч с водач на листата Румен Вълов Петков – доктор по философия, главен редактор на ‘Поглед.Инфо’ и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите приятели в Ловеч и София кого да подкрепят!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: ЛИНК КЪМ YOUTUBE/c/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%A2%D0%92″ target=“_blank“>ЛИНК КЪМ YOUTUBE

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте директно в сайта www.novinarbg.com . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!??

Стани приятел на Новинар и във Facebook и препоръчай на своите приятели

Още новини

Back to top button