Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Дрогираният, вилнял пред КАТ-Пловдив, крещял: Ще се самоубия!

„Ще се самоубия“, крещял по време на преследването 49-годишният дрогиран водач, който сътвори истински екшън пред КАТ-Пловдив вчера.

Около 15 часа той отишъл да регистрира колата си, чиито номера били свалени заради шофиране след употреба на алкохол през януари тази година. На служителите направило впечатление, че е неадекватен, както и че няма книжка. Тя му била отнета за 1 година заради инцидента през януари. Решили да го проследят дали ще се качи на колата, което той и направил. Опитал се да избяга от проверката и се наложило полицията да загражда паркинга на КАТ. За това той пробвал да се измъкне през бетонни саксии. Автомобилът се ударил в тях и спрял. Водачът се заключил вътре и отказал да излезе, при което се наложило полицай да счупи шофьорското стъкло, за да го извади и му сложи белезниците.

„Полицаите са действали напълно правилно, без прекомерна употреба на сила, като са пазили живота не само на многото хора, които са били на паркинга на КАТ, а и неговия“, заяви заместник-районният прокурор Атанас Илиев.

Полевият тест е дал положителна проба за амфетамин, като ще му бъде повдигнато обвинение не само за шофиране след употреба на дрога, а е за неизпълнение на полицейско разпореждане и хулиганство.

За 21 години зад волана водачът има 63 акта и 47 фиша за пътни нарушения в цялата страна.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button