ЛАЙФСТАЙЛ

Джена се хвана за главата от случилото се в нощен клуб ВИДЕО

На едно от последните участия на Джена се случи нещо невиждано. Заведението в Студентски град едва побра всички желаещи да видят и чуят любимката си на живо и най-вече последния й тотален хит „Не е любов“. 

Хитовата изпълнителка остана без думи на сцената от гледката, за която мечтае всеки един артист-изпълнител. 

Голяма група момчета се бяха облекли с тениски, на които пише „Джена или смърт“. Това е популярна група от почитатели на певицата, които още преди няколко години я сформираха с цел подкрепа на любимката си. И оттогава бройката на членовете нараства значително. 

Групичката пееше с пълно гърло хитовете на любимката си, а тя бързо ги забеляза и ги покани при нея на сцената, за да си направят снимки. Силният рев на феновете й, които знаеха наизуст всяка нейна песен, заглушаваха музиката. Най-силни се оказаха на песента „Не е любов“, която всички в клуба изпяха вместо самата певица. 

Хора от нощния живот в страната не крият доброто си впечатление от Джена, която от 3 месеца е станала още по-силна и пълни заведенията до краен предел. А феновете й тръпнат в очакване на новата песен, която Джена анонсира преди броени дни.

@planeta_by_eleven Джена live 30.01.24г. #planetabyeleven #джена #дженаилисмърт #djena@DJENA ♬ original sound – Planeta_by_Eleven

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button