Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Ето го автобуса-ковчег от АМ „Струма“ (СНИМКИ+ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не четири, а пет са автобусите, пътували в група от Истанбул за Северна Македония – един от които изгоря и погуби 45 души на АМ „Струма“ тази нощ, става ясно от програмата на фирмата-превозвач „Беса Транс“, публикувала видеоклипове от посещението в турския мегаполис в последните 2 дни.

Както стана ясно, загиналите и ранените са били на екскурзия в Истанбул, като са заминали на 19 ноември вечерта и е трябвало да се завърнат днес в Северна Македония.

Според информацията от уебсайта на туристическата агенция, началната точка на пътуването е започнала в смесения с албанци, македонци и българи град Гостивар, но рейсовете са събирали туристи и от Тетово, и от Скопие. Туристите в петте автобуса са били разпределени спрямо индивидуалните им предпочитания – за 2 или 3 нощувки в Истанбул.

Две от превозните средства са двуетажни, става ясно от снимките на фирмата. Всички рейсове са със скопска регистрация, а от салоните им се вижда, че не са нови, а със захабен интериор.

Както вече Lupa.bg ви информира, „Беса транс“ има фирмена регистрация и у нас, като е базирана в Кюстендил, а неин собственик е Аздрен Зубери.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button