Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Ето я новата пиарка на ГЕРБ! Шехерезада изхвърча – искала да пенсионира Бойко Борисов

Бойко Борисов скоро ще има нова пиарка!

Източник  от средите на хунтата ГЕРБ издаде, че една от многото медийни Мата Хари на Баце – Ванина Колева, която бе връзки с обществеността в спортното министерство по времето на Красен Кралев, поема поста говорител №1 от Севделина Арнаудова – Шехерезада.

Борисов ще се раздели със Севда ТВ, защото от доста дълго време е супер недоволен от работата ѝ, тъй като допуснала медийният му образ на страхливец да лъсне дори в сайтове, в които ГЕРБ налива пари за лъскане на имидж.

Пред по-близките си хора  Борисов съскал, че е поставен в ситуация да няма читав кандидат-президент заради пълен провал на медийната политика на ГЕРБ, осветли драмата източникът.

Севда Арнаудова не могла да обясни на обществото и на избирателите на шайката „гениалната тактика” на Баце да бави до последно името на гербопитека, който ще се изправи в обречената битка с Румен Радев.

Вместо това масово в медиите се пишело, че Борисов го е страх да излезе срещу настоящия държавен глава, както и че ГЕРБ била толкова беззъба партия, че дори уж най-верните патерици отказвали да поемат отговорност да застанат срещу ген. Радев.

Другото провинение на Севда било, че вътре в партията участвала в интриги между различните лагери, на които се е парцелирала ГЕРБ в борбата кой ще измести Борисов от председателския пост, за да бъде изпратен в пенсия.

Най-големият грях на Шехерезада е, че тя е една от бунтарите в ГЕРБ които смятали, че Бойко Борисов е миналото на партията, но не и бъдещето и със сегашното си поведение и дори присъствие в общественото пространство тегли ГЕРБ надолу и праща бившата управляваща партия на бунището на политиката.

Всичко това достигнало до ушите на Буци, който побеснял и се зарекъл, че дните на Севда ТВ като пиар в хунтата са преброени.

На нейното място Бойко планира да сложи Ванина Колева, с която добре се познават професионално и интимно, завърши  информаторът.

Тя е подготвена за поста си, което  личи от профила ѝ във фейсбук, който е залят от снимки с щампата на ГЕРБ.

narod

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button