ОБЩЕСТВО

Ето я тайната зависимост на Димитър Георгиев, държан на каишка в ДАНС

Димитър Георгиев, който наскоро се раздели с председателския пост в Държавна агенция „национална сигурност” (ДАНС), има тайна зависимост, с която са били наясно Бойко Борисов и важните в хунтата, разкри отлично информиран униформен източник на Novinarbg.com от върховете на държавното управление.

Именно поради своята уязвимост възпитаникът на Висшето транспортно училище със специалност „машинен инженер“ и втора специалност „счетоводство и контрол“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ е държан буквално на каишка от Баце и гербопитеците, ясен е информаторът ни.

А тайната е наистина нелицеприятна – става дума за специфична душевна ориентация като при бившия здравен министър Костадин Ангелов, на която все още по нашите географски ширини не се гледа с добро око.

„Такива хора много често се използват като пионки, защото обикновено кукловодите им разполагат с уличаващи доказателства, които, ако не им играе по свирката, може да бъдат извадени и конкретната жертва да бъде компрометирана веднъж завинаги”, разкри схемата източникът под пагон на Novinarbg.com.

Засега не е ясно дали тайният грях на Димитър Георгиев е бил използван в мръсните игри на Бойко Борисов и сие, но предположенията клонят в тази посока предвид отривистата защита на хунтата ГЕРБ от бившия шеф на ДАНС, арестуван преди ден за бракониерство, завърши офицерът пред Novinarbg.com

Вижте още:

ИЗВЪНРЕДНО: НАП и АДФИ удариха „бухалките” на Гешев в Бюрото по защита на прокуратурата

Гешев няма ценз за главен прокурор ! Дипломата му е невалидна ! ВИДЕО + ДОКАЗАТЕЛСТВА

източник: народ.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button