Криминални Новини

След бурята в столицата: Хаос, задръствания и верижни катастрофи в няколко квартала

Мощна гръмотевична буря удари София. В същото време силни гръмотевици раздираха небето. Непосредствено след това се изви и силен дъжд. За минути редица столични улици, булеварди бяха залети от вода. За днес синоптиците бяха предупредили, че в следобедните часове времето ще се развали.

„Гръмотевичната буря е с очакван голям потенциал. Тя се образува над крайните югозападни квартали на София. Очакваме поради градския остров на топлина, генериран от София, бурята да се засили“, уточниха синоптиците от Meteo Balkans („Метео Балканс“).

След разразилата в столицата буря потребители на социалните мрежи сигнализират за верижни катастрофи в няколко квартала. Четири автомобила са се ударили на бул. „Александър Малинов“ в жк. Младост. Три коли са се блъснали и при кооперативния пазар в „Люлин“. Катастрофа има и в Орландовци.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button