Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Ген. Румен Радев – Това е истинският обединител

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Токущо за първи път чух и видях проф. Герджиков да си отваря устата… Чудесно е, че ГРОБ изкараха нещо по-различно от вързано магаре или Цецка Цачев, което е горе-долу същото. Най-после разбраха, че нацията повече няма да търпи да я унижават с полуграмотни калинки и нищожеста. Мобилизират се. Но няма за кога. Всичко, което се докосне до ГРОБ е вече лекьосано. И вмирисано. На корупция, простотия, нагли кражби, неграмотност. Смърди! На българоненавистна мафиотска помия. Овъргаляна в пачки и кюлчета.
Разговарял бил с десни приятели, щял да обединява нацията… Нацията вече се обедини! Леви и десни, млади и стари, бедни и не толкова, градски и извънградски, студенти и работещи, българи у нас и по света се обединиха! Излязоха на площада и извикаха: Мутри вън!

А президентът, който можеше да си трае и да не си отваря излишни ядове, излезе на площада и застана на страната на народа си. Това е истинският обединител! И всеки, който твърди обратното ни мисли за идиоти. Разбирам защо платените нищожества го правят. Те нямат друг избор. Но вие, професор Герджиков… чудя ви се на акъла! И Аристотел също!

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button