ЗДРАВЕОБЩЕСТВОПОСЛЕДНИСВЯТ

Графен оксид -тайното оръжие на фармацевтичните гиганти

От няколко месеца в реферирани научни списания се публикуват изследвания, че във ваксините против Ковид се съдържа графен оксид.

Графен оксида е токсично вещество, което причинява коагулация на кръвта, миокардит, траен стерилитет и други увреждания.


Под въздействие на телесната температура (36 градуса и повече), нано-частиците графен оксид образуват кристална решетка 

Именно графен оксида е „тайното вещество“, което е така наречената „търговска тайна“ и умишлено НЕ се упоменава в листовките, придружаващи ваксините. Това противоречи на няколко Международни конвениции относно провеждането на експерименти с хора. Противоречи и на българската Конституция, чл. 29 (2).

Де факто ваксинираните НЕ подписват информирано съгласие, защото в документите, които им предоставят за подпис преди да бъдат въвлечени в този експеримент НЕ е изрично упоменато, че течностите, които ще им бъдат инжектирани СЪДЪРЖАТ ГРАФЕН ОКСИД.


В началото на пЛандемията ваксините имаха само разрешение за временно ползване, поради инсценираната „извънредна обстановка“, но на 26.08.2021 FDA задължи Файзер в 14 дневен срок да разкрие всички съставки, които се съдържат в техния продукт. Тъй като Файзер така и не пожела да разкрие, какво е веществото, което се крие под думите „търговска тайна“, професор Робърт Янг проведе самостоятелно изследване – електронна спектрография. Изследването доказа, че ваксините съдържат големи количества графен оксид.

 

Няколко лекари от България също артикулираха ИСТИНАТА – да, във ваксините има графен оксид. Това вещество никога не се елиминира от организма и причинява тромбози и други трайни увреди. (виж статията на доктор Димитър Кехайов, публикувана в lentata.com). И в четирите ваксини (Джонсън и Джонсън, Модерна, Файзер, Астра Зенека) има графен оксид, но най-голямо е съдържанието на графен оксид в Астра Зенека.

 

 

Ние сме подали сигнал до Районна прокуратура Варна с настояване Прокуратурата да се самосезира и да се назначат експертизи, които да покажат дали наистина се съдържа графен оксид във всички ваксини против КовиТ и какво е съдържанието на графен оксид във всяка отделна ваксина.

Копие от сигнала


Ще следим дали Прокуратурата ще се само сезира по нашия сигнал и какви ще бъдат резултатите от назначените експертизи.

Получено от читателка на сайта..’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button