Криминални Новини

Граждански арест! Закопчаха сотаджия, искал секс от 13-годишна

Ловците на педофили задържаха сотаджия искал секс от 13-годишно момиче. Ален Симеонов и хората от организацията приклещиха извратеняка в столичния кв. „Младост“ 1 до бл. 46 точно докато се среща с въпросното дете, дошло, за да го изобличи.

Гражданският арест навръх Грегьовден беше последван и от полицейски, като на място пристигнаха две патрулки от 7 РПУ, които щракнаха белезниците на охранителя Красимир и го отведоха за 24 часа в ареста.

„Момичето ти писа няколко пъти, че е на 13 години и не е правила секс. Ти й пишеше, че искаш да й смучеш гърдите и търсиш удоволствия и секс“, каза Ален Симеонов на гарда, който твърдеше, че искал само да си говори с детето.

От живото предаване във фейсбук стана ясно, че мъжът е писал от служебния си телефон, предоставен му от охранителната фирма, която била за СОТ.

Красимир намерил жертвата в Елмаз и започнал да я атакува с неприлични съобщения и сексуални фантазии от 23 април до петък. Дори писал, че не е педофил, но описвал какво иска да прави с нея. След като сотаджията беше арестуван, срещу него дадоха показания всички извършили гражданския арест. Ако Красимир бъде осъден за тези си действия, може да получи максимум до 6 г. затвор.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button