Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОЛИТИКАПОСЛЕДНИ

Хаджигенов: Трябва коалиция между Ние идваме, ПП и ДБ, общият ни враг е статуквото

Коалиция между “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и движение “Ние идваме” трябва да се случи в името на това да се пребори статуквото, каза адвокат Николай Хаджигенов по Нова тв. Дали е възможно да стане е рано да се каже, дали трябва да се направи обаче – задължително. Работим по това от 2 години, допълни той.

И определи корупцията и статуквото като общ враг на трите формации. За да се преборим с него – имаме нужда от мнозинство, а то може да се сформира само по този начин, обясни Хаджигенов.

“Румен Радев води странна политика, която лъкатуши много сериозно. Той се опитва да ръководи, да мести фигурите – наша работа е да не му позволим, защото това не демокрация”, коментира още Хаджигенов.

Много често сме заставали в подкрепа на решения на властта. Разбира се, били сме и критични, заяви Арман Бабикян по БНР.

Били сме критични, че бавно и трудно се придвижваше съдебната реформа, както и към други не особено добри решения като бутафорния арест на Борисов. В същото време изразихме пълна подкрепа по отношение на газовата независимост на страната, изгонването на 70-те руски шпиони, атаката на ГКПП „Капитан Андреево“, действията на правосъдния министър за установяване на нарушенията при снабдяването на затворите и редица други неща. В никакъв случай не сме си позволили да бъдем едностранчиви, но не смятахме, че трябва да си мълчим за неудачите по една проста причина – трябва да сме по-добри от тези, които свалихме от власт, каза Бабикян. 

Още новини

Back to top button