Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
ПОЛИТИКАПОСЛЕДНИ

Христо Иванов: Не може 8 месеца, след като сме получили доверие да управляваме, да кажем, че не се справяме

В крайна сметка не може осем месеца, след като сме получили доверието на хората да управляваме, да кажем – не се справяме.

Така съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов аргументира мнението си, че страната трябва да има управление, предаде БТА. 

В кулоарите на Народното събрание той каза, че не може да изчислява шансовете за съставяне на кабинет с третия проучвателен мандат, но смята, че рисковете от това да има избори са големи. Според него има възможности за управление, но е „въпрос на добра воля и професионализъм“.

Съпредседателят на ДБ каза още, че темата за структура и състав на правителството ще бъде повдигната едва след излъчването на кандидат за премиер от Продължаваме Промяната.

„Ако Продължаваме Промяната преценят да излъчат Асен Василев, това за нас няма да е нито новина, нито въпрос. На етапа на първия мандат ние сме преговаряли с него, няма тема за нас“, коментира Иванов.

Днес Демократична България ще проведе разговори с „БСП за България“, които получиха третия проучвателен мандат. Консултациите ще бъдат от 14 ч. в парламента. Предстоят срещи на „БСП за България“ днес и с независими депутати. 

Представителите на левицата вече разговаряха с Продължаваме промяната и Има такъв народ

Още новини

Back to top button