Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi antalya çit
Микроблейдинг
Криминални Новини

Хвърлиха коктейл „Молотов“ в къщата на „Кмета на Главната“ на Пловдив

Известният пловдивски зевзек Велко Парашиков едва не е бил изгорен жив в дома си в центъра на града. На 18 юли вечерта той е сигнализирал, че неизвестни са се опитали да запалят къщата му, като са хвърлили коктейл „Молотов“ през отворен прозорец. Бързата намеса на огнеборците от Първа пожарна е предотвратила разрастването на огъня и пожарът е бил потушен. Парашиков е подал жалба в Четвърто районно управление. При опит да гаси, е пострадала едната му ръка.

Според съседи на Велко, той е подложен на системен тормоз от група квартални наркоманчета, пише TrafficNews. „Те се събират на площадката пред къщата му, пият, пушат и се заяждат с него. Прави им удоволствие да го тормозят, макар че той е възрастен и напълно безобиден човек“, възмущават се негови съседи.

Парашиков е диагностициран с психично заболяване и според хора от квартала институциите често се отнасят резервирано към неговите жалби. „Той няма близки, съвсем беззащитен е и може наистина да пострада“, тревожат се съседите.

От полицията коментираха, че Велко Парашиков е подал сигнал в Четвърто районно и по случая е образувано досъдебно производство. Случаят е докладван на Районна прокуратура.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button