Микроблейдинг
ИНТЕРЕСНО

Изберете символ и вижте от какво се нуждаете в сегашния момент

Символите имат силен магически заряд. Тяхната значимост е закоренена дълбоко в човешкото подсъзнание. Именно оттам те получават своята сила.

Следващите 6 символа са едни от най-могъщите. Те са използвани векове наред в различни ритуали. Факт е, че символът, от който имаме нужда, ни привлича най-много. Изберете един и вижте какво казва той за вас.

1. Окото на Хор

Окото на Хор е един от най-разпознаваемите символи на Древен Египет. Ако той ви е привлякъл, то вие се нуждаете от защита. Според легендата Хор загубил лявото си око в битка със злия си чичо Сет, с която искал да отмъсти за убития си от него баща. Хор излязъл победител, а окото му било възстановено от магията на лунния бог на мъдростта Тот. Окото на Хор е олицетворение на Бог и неговото всемирно присъствие – т.е. Бог е всевиждащ.

Какво да правите?

Потърсете защита – обърнете се за помощ към близък приятел, към човек от семейството си. Направете нещо, което ще ви накара да се чувствате в безопасност.

2. Лабиринт

Лабиринтите са създадени, за да предпазват онова, което се намира в центъра им. В митовете там стои минотавърът. Ако се опитаме да интерпретираме значението на лабиринта, можем да кажем, че той ни помага да открием истинската си природа, нашият духовен център, нашият Бог. Лабиринтите са създадени, за да подлъгват демоните и да ги пленяват в основата им. Ако този символ ви е привлякъл, трябва да откриете вашия вътрешен център. Лабиринтите са били използвани за най-различни ритуали на о-в Крит – жреците са танцували в тях, докато не постигнат екстаз, който от своя страна ги свързва с Вселената.

Какво да правите?

Ако това е вашият избор, то вие най-вероятно се чувствате изгубени. Тежката ви работа, претъпканият ви със задачи график и изтощителния начин на живот, който водите, са ви разсеяли от пътя към духовното. Открийте вътрешния си мир. Трябва да намерите вашия духовен център.

3. Тризъбец

Тризъбецът е символ на силната и свещена патриархална фигура. Това е символът на бог Шива от индуизма, както и на Посейдон от гръцката митология. Трите остриета символизират три очи, като средното е третото око. Въпреки че триадата е демонизирана от християнството, първоначално тя е символизирала обилие, благословия и е била използвана за преодоляване на страхове. Посейдон, братът на Зевс, е бил един от най-силните богове в гръцката митология. Ако сте избрали този символ, трябва да се отърсите от страховете си и да възстановите връзката си с нещата, които наистина имат значение за вас.

Какво да правите?

Трябва да покажете на света, че не се страхувате. Вие сте свободни и никой не може да ви навреди. Използвайте силата на тризъбеца, за да се отърсите от страховете си.

Микроблейдинг“ alt=“Morkadis“ width=“480″/>

4. Трискелион

Числото 3 винаги е било магическо и свещено. В трискелиона в основата на нашите тела е силата на промяната, преодоляването на препятствията и надвишаването на нашите физически и духовни граници. Ако сте избрали този символ, трябва да се оттърсите от границите, които сте си поставили около физическия живот. Трискелионът е олицетворение на креативната сила на слънцето, а силите на слънцето ни помагат да достигаме зрялост. Трите ръце на символа създават „неестествена“ сила, която може да бъде използвана за създаването на каквато реалност си пожелаем.

Какво да правите?

Използвайте вашите способности, за да създадете своя собствена реалност. Вярвайте в себе си и това ще ви зареди с положителна енергия.

5. Уроборос

Този символ е бил използван особено много от гностиците, но през Средновековието и бил погрешно асоцииран с черна магия. Изглежда, че той е бил свещената емблема във Фригия. Този символ ни напомня за кармата и че всяко действие има своето противодействие.

Ако сте избрали него, то вие най-вероятно сте попаднали в някакъв затворен цикъл, в който нищо не се променя. Това обаче се случва по ваше собствено желание – такъв е изборът, който сте направили. Разрушете този цикъл и започнете да живеете живота, който заслужавате.

Какво да правите?

Най-простичкото нещо, което можете да направите, е да откриете онези неща, които вършите постоянно. И да ги промените. Променете подхода си към ситуациите, които ви вредят, и ще излезете от този безкраен цикъл.

6. Бръмбар

Бръмбарът снася своите яйца в мъртвите тела на другите животни. Той създава живот от смъртта. Именно поради тази причина древните египтяни са вярвали, че се връщат от смъртта. Ако сте избрали този символ, вие се нуждаете от мъдростта на вашите предтечи. Бръмбарът се асоциира и с възкресението, с новия живот и прераждането. Тези „живи“ символи са били използвани в ритуали за здраве и дълголетие. Символът подсказва, че сте жадни за живот, за жизненост.

Какво да правите?

Трябва да откриете начин, по който да възстановите своята жизненост. Най-добре е да започнете, като промените хранителните си навици и започнете да бъдете по-активни във физически план. Ако имате някакви симптоми, които ви притесняват, посетете своя лекар. Бръмбарът ви намеква, че трябва да се грижите за себе си и да не забравяте своите предтечи.

източник: Новинар

Вижте още:

Вашият съвет за бъдещето ви очаква, изберете едно число!

Вижте тази КАРТИНКА, изберете кой е най-глупавият и ще разберете какви сте!

Важно предсказание – изберете една свещ и разберете какво е то

Тайната на вашата душа – изберете един вълшебен съд!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Още новини

Back to top button