Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИСВЯТ

Извънредно! Американски сайт публикува шест ужасяващи предсказания на Ванга за 2022 година

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Могат ли нещата да се влошат повече, отколкото през 2021 г. Да, ако се сбъднат пророчествата на Баба Ванга, пише американският сайт Bolavip.

Той публикува кратка история – коя е Ванга, че е нещо като Нострадамус и че много от това, което уж е предвидила, се е случило, уточнява „Телеграф“. Напомня се също, че Ванга е предрекла терористичните атаки през 2001 г. в САЩ, както и цунамито в Индонезия през 2004 г.

Оказва се, че Ванга има и шест ужасяващи пророчества за 2022 година. Ето какви са те според сайта Astrofame:

Бедствия

През 2022 г. предстоят природни бедствия. Според Ванга през следващата година ни чакат големи наводнения в няколко азиатски страни и в Австралия, както и земетресения в същите райони.

Пророчицата се произнася и за пандемията. Според Ванга през 2022 г. изследователи ще открият смъртоносен вирус в Сибир, който е бил в замръзнало състояние.

Но благодарение на климатичните промени вирусът щял да се освободи и да зарази цялата планета.

През следващата година според пророчицата много градове ще бъдат ударени от липса на питейна вода. Но това щяло да накара правителствата да търсят нетрадиционни решения на проблема.

Извънземни

Според публикацията на Ванга й се привижда и атака от извънземни през следващата година. Астероид на име Oumuamua, пратен от инопланетяните, щял да атакува Земята в търсене на живот.

Друго пророчество е, че догодина температурите в Индия ще стигнат 50 градуса по Целзий и голяма част от реколтата ще бъде унищожена, което ще доведе до масов глад.

И накрая пророчицата се произнася и по новите технологии. Според нея хората ще прекарват все повече време пред екраните на компютрите. Това се обяснява с три причини: прекарваме все повече време вкъщи с малко човешки контакти. На второ място са хилядите екрани, които използваме – смартфони, телевизори, компютри, таблети, видеоигри. И на трето място – Фейсбук планира да създаде метавселена.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button