Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Извънредно! Организират протест в защита на министър Стефан Янев

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Протест в защита на военния министър Стефан Янев организират във Фейсбук. От неизвестното досега сдружение „Пазители на правото и демокрацията„.

Събитието бе публикувано по-малко от час след извънредната пресконференция на премиера Кирил Петков, който поиска оставката на генерал от резерва Стефан Янев.

Мотивът на организаторите на протеста е, че Янев се осмелил да изрече неудобната истина, че България трябва и е длъжна да демонстрира позиция в защита на националните си интереси. Длъжна е да защити правата на своите граждани, да гарантира тяхната сигурност и спокойствие, просперитета на българската държава.

„Ние не приемаме тази оставка и ще и се противопоставим, защото генерал Янев е важен и необходим коректив на вредната политика, която някой се опитва да провежда. Събираме се в 18 ч. пред Министерски съвет, за да покажем на Петков, че без Янев, няма да има и правителство“, заплашват организаторите.

Припомняме, оставката на военния министър Стефан Янев бе поискана от различни политически формации, включително и извън парламента.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още новини

Back to top button