ПОСЛЕДНИ

Извънредно! Сталийски си купи къща в Швейцария, готви се да бяга!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мутренският кръг около бившия премиер Бойко Борисов се готви за бягство от България, научи медията ни от свои перфектни източници

Александър Сталийски, за когото е известно, че от години е един от най-близките до Борисов, си е купил къща в Швейцария и твърдо бил решил трайно да напусне родината.

Къщата струвала над 10 млн. евро, като до нея се стигало с лифт, а от имота се разкривала невероятна панорама към едно от езерата на Алпите.

Сталийски обаче не се задоволил само с този имот, като си закупил още къща и фабрика в Маями, САЩ. “Този директно спази шегата, да си купиш фабрика на 8-ми септември!”, коментират през смях негови близки.

Нека припомним, че при едно бъдещо разширяване на списъка “Магнитски” един от хората, за които има най-голяма вероятност да попаднат в него, е именно близкия авер на Бойко Александър Сталийски.

Защо е решил да инвестира именно в САЩ, остава пълна загадка.

При всички положения Александър, чиято съпруга Вили Сечкова наскоро му роди трето дете, твърдо смята да се останови да живее с цялата си рода в новозакупения си швейцарски имот.

Доказателство за това, че Сашо Сталийски е решил да бяга от България е и фактът, че Сталийски като луд е започнал да разпродава свои имоти и активи в страната.

Нека припомним, че през годините той се набърка в купища бизнеси, прибра спортния комплекс “Дианабад”, взе сметопочистването в Плевен, а според други източници, отскоро имал собственост и в “Efbet”, където представлявал своя патрон Борисов.

Към момента също така Сашо Сталийски е обявил за продан своята бизнес сграда на бул. “Ал. Пушкин”, като самият той отдавна живее в луксозно имение в близост до София по поречието на река Искър.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ РАЗКРИТИЯ ЗА НАЙ-ИЗВЕСТНАТА КАСИЧКА НА БОЙКО БОРИСОВ АЛЕКСАНДЪР СТАЛИЙСКИ!!!

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button