Микроблейдинг
ПОСЛЕДНИ

Извънредно! Трифонов се кани да провали за трети път парламентарното мнозинство

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
ИТН май се кани да провали за трети път парламентарното мнозинство. Това подозира културният антрополог проф. Ивайло Дичев.

„Симптоми: предложеният от Трифонов шантаж за С Македония – провокативната заявка на Чорбанов, че няма да показва зелен сертификат – настояването на партията за субсидия от 1 лев. Имаме предвид, че когато се зададат избори и останалите партньори ще почнат да популистват“, пише той в профила си във Фейсбук.

Тази сутрин в ефира на Нова телевизия депутатът от „Има такъв народ“ проф. Андрей Чорбанов обяви, че въпреки въвеждането на задължителния документ за достъп до парламента, той самият няма да представя документа си на влизане на работното си място.

„Искам да видя как и от кого ще бъда спрян. Разглеждането на темата за зеления сертификат за парламента не беше свързано със законността. Според правилника на НС всеки депутат трябва да присъства на заседанията и никой не може да го ограничи“, заяви той.Според него ако определен работодател въвежда задължителен зелен сертификат за служителите си, то би следвало да осигури безплатно тестване на неваксинираните в екипа.

„Не вирусът, а здравната ни система е причина за високата смъртност сред заразените с COVID-19 у нас“, смята имунологът, който добави, че стои зад казаното от него преди дни, че Омикрон гази ваксинираните така, както прасе минава през люцерна.

„Факт е, че и ваксинирани боледуват изключително масово. Ние сме против зеления сертификат за където и да било. Не смятаме, че е ефикасен. Хора със сертификати могат да заразяват други хора”, категоричен бе Чорбанов.

Коментари

Коментара

loading…
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

.’.’ .’text/javascript’>

Още новини

Back to top button