Криминални Новини

Извергът Тишо от Ахтопол изнасилил малолетна, докато гаджето му държала жертвата

40-годишният Тихомир Мавродиев от Ахтопол е бруталният изнасилвач на малолетна бургазлийка, а за деянивто си вече получи присъда и лежи в зандана.

Жестокото престъпление е извършено през май 2018 година, но за него стана ясно едва преди дни, след като рецидивистът получи 9-годишна присъда от Районния съд в Бургас, съобщава местният сайт Флагман.бг. Той е имал и помагачка – млада жена, която удряла жертвата и й запушвала устата, за да не крещи по време на сексуалния акт.

Помагачката се казва Зана Петкова. Двамата с Тихомир са били гаджета, а с жертвата – приятелки от социалния дом, в който са израснали. Именно Зана е вкарала малолетната бургазлийка в кошмарния капан.

Във фаталния ден 19-годишната тогава Зана (сега 24) поканила приятелката си на гости в апартамент в блок 3 в бургаския „Изгрев“, собственост на Тихомир, където двамата живеели на семейни начала. Нищо неподозиращото малолетно момиче приело поканата. Първоначално двете момичета са били сами, не след дълго в жилището се появил и Тихомир, който след себе си заключил вратата. Тогава поведението на Зана коренно се променило. Изведнъж тя станала много агресивна към приятелката си, запушила й устата, започнала да я налага с шамари и юмруци, а гаджето й опрял пистолет в главата на жертвата, за да млъкне и не се съпротивлява.

След неописуемата жестокост малолетното момиче е успяло да избяга. Действало е изключително адекватно, подавайки сигнал в полицията. В повечето случаи на изнасилване жертвите обикновено от срам не смеят да пуснат жалба срещу нападателите си. Бързата реакция на бургазлийката е помогнала на полицаите още тогава да закопчеят двамата насилници. Те нахлули в апартамента в блок 3 в „Изгрев“, където са открили Зана, а след кратко търсене са намерили и Тихомир – разглобил дивана и се скрил вътре.

40-годишният мъж е с криминално минало. Той е от Ахтопол, където има наследствен бизнес – семейна къща за гости, в която лятото посрещат туристи. От години обаче живее в Бургас, съобщиха за Флагман.бг негови познати.

Още новини

Back to top button