Микроблейдинг
ЗДРАВЕ

Как да се справите с хемороидите?

Представляват разширени кръвоносни съдове на ануса и ректума.

Рецепти 

1. Изчистете две главички чесън от най-горните люспи, но не ги разделяйте на скилидки, т.е. вътрешната обвивка да остане.

Сложете ги в тенджера с 200 мл мляко и оставете сместа да ври 30 минути, докато чесънът омекне така, че да може да се прободе с вилица. Това чесново мляко се изцежда и от него се приема по половин лъжичка след всеки прием на храна. Лечебният курс е 10 дни, при необходимост повторете курса на лечение. Това лекарство по принцип отстранява съдовите спазми и подобрява кръвообращението, затова е подходящо и при хемороиди.  

2. Уникална рецепта, с която лечителка излекувала хиляди хора, без да издаде каква билка е използвала. Накрая един човек разгадал, че става дума за билката лопен. Ето и рецептата: просто 3 пъти на ден си запарвайте съцветия от това растение и пийте вместо чай – може свежи, може и сушени. И само след седмица изцяло ще се излекувате от хемороидите.

3. Хемороидите ви ще изчезнат беследно, ако преди ядене изпивате по половин чаша вода, в която сте добавили 1-2 супени лъжици 3-5% разтвор на солна киселина.

4. Сложете в 1 литър вода 30 г корени от черен бъз и оставете сместа да ври, докато в съда остане половината количество вода. Пийте по половин чаша, преди ядене, в продължение на 40-60 дни. 

Още новини

Back to top button