НЕВЕРОЯТНИ

Какво е нужно да сторим, за да имаме постоянно пари в дома

Защо двама души, които правят една и съща сума пари, живеят толкова различни животи? Един пътува със семейството си всяка година и притежава голям апартамент и кола. А другият непрекъснато мрънка, че няма достатъчно пари и живее от заплата до заплата. Оказва се, че трябва да се отнасяте правилно към парите, за да ги привлечете. Аз лично го изпробвах и наистина работи. Ще ви посъветвам как да държите пари у дома и да увеличите състоянието си. Как да внесем пари в дома.

Много хора имат нагласа от възпитанието си, че трябва да живеят скромно, да се държат като всички останали и никога да не са доволни. Този начин на мислене е все още ефективен днес и повярвайте ми, дори когато заплащането е уважавано. Ето основната грешка, която спира парите да остават в дома.

Всеки обект във Вселената е източник на енергия. и пари също. Просто не вярвайте, че сега ще ви разкрия някои мистични практики за привличане на пари. Вече всичко е много по-просто! Ще се учудите колко малки неща, ако се правят последователно, могат да окажат положително въздействие върху финансовото състояние на човека.

Как да направим къщата по-привлекателна за инвеститорите

Започнете, като се откажете от идеята, че парите са нещо срамно. Трябва да можете да харчите пари за себе си и да ги цените. Насоките, които си поставих, са изброени по-долу. Следването им не беше трудно, макар че не винаги беше успешно. Бях шокиран колко по-добър стана животът ми, след като това се превърна в навик.

Хората с милиони долари често казват: „Първо си плати“. Ето илюстрация на правилото на енергията: ако не получавате радост от парите си, няма да има повече. Не е задължително да ходите на Малдивите. Но с доходи е напълно възможно (и от съществено значение) да финансирате ново облекло, зашеметяваща чанта или най-малкото хранене навън.

Започнете с малко, ако се колебаете да инвестирате много пари. Направете го обаче рутина за вас. Освен това имайте предвид, че трябва да се поглезите, вместо да купувате нов тиган, който да носите у дома. По-късно ще бъде по-просто и според езотериците харченето на повече пари ще ви помогне да привлечете повече от тях. Ако не сте склонни да се разделите с парите, няма да имате голям стимул да работите повече и да печелите повече. Не харчете пари веднага, въпреки че може да е по-лесно да се разделите с тях. Оставете парите в къщата за една нощ след деня на плащане. Направете списък на всичко, което първо трябва да купите. Това ще ви предпази от импулсивни покупки на следващия ден. Но не забравяйте да включите нещо хубаво в списъка за себе си.

Приемете парите в брой с благодарност. Не бива да се ядосвате, дори доходите ви да са ниски или да не сте получили бонус. Помислете за реалността, че вашите финанси все още са там. Благодарете и празнувайте, дори и с малки суми, защото енергията на благодарността също привлича пари.

Поддържайте реда у дома. Парите никога няма да останат в дома на човек, независимо колко прави той или тя, ако има объркване и безпорядък. Боклуци, боклуци, прах, разхвърляни предмети, остарели мебели, спукани чинии… Финансите ще се чувстват „неудобно“ в такава стая, защото ценят счетоводството и реда.

И накрая, доброволец. Не се изискват дарения за много (и дори съмнителни) фондации. Има много начини да практикувате благотворителност, като закупуване на хранителни стоки за възрастен човек от касата за хранителни стоки или закупуване на плодове или зеленчуци от баба ви на пазара.

Новите цели, които си поставих, са друг метод, чрез който успях да събера пари. Отначало мечтаех за „малки“ неща, но сега мечтая за „големи“ неща! И мисля, че подходящото финансово мислене ще накара всичко да се получи.

Още новини

Back to top button