Elexbet Elexbet giris Hiltonbet Tulipbet Bahis Rehberi
Микроблейдинг
Криминални Новини

Каналджията Венци си изпусна нервите в съда: Долни ***, изроди сте!

Каналджията Венцислав Илчев, който бе сгащен край Бургас със 7 сирийски мигранти, а после направи опит да сгази гранични полицаи, си изпусна нервите в Съдебната палата, където бе докаран преди минути за разглеждане на мярката му за неотклонение.

Днес е въззивното разглеждане на мярката му за неотклонение. Той бе оставен зад решетките от първата инстанция – Районния съд на Бургас.

54-годишният мъж се изнерви на снимащите го журналисти и започна да им крещи: „Долни курви сте, изроди сте! Баси, ще ми се заврете между краката“. Той се скара на съдебните охранители, като ги скастри, че не си вършели работата и трябвало да го пазят от всички, включително и от журналисти, съобщава Флагман.

Софиянецът, който е карал чужд мерцедес с видинска регистрация, поиска по-лека мярка за неотклонение, а именно домашен арест.

В съдебната зала дойде и приятелката му, с която повече от година живеели на семейни начала. Тя представи нотариален акт на апартамента си, в който той да изтърпи домашния си арест.

Според прокуратурата има реална опасност Венцислав Илчев да се укрие или да извърши друго престъпление, а взетата от първоинстационния съд мярка, а именно задържане под стража е обосновано и правилно.

Това и други обстоятелства, свързани с криминалното му минало и поведение, дадоха основания на Окръжният съд в Бургас да потвърди мярката му за неотклонение и Венцислав ще остане в ареста.

window.k_init = window.k_init || []; k_init.push({ id: ‘bgNdkK323960’, type: ‘bn’, domain: ‘hdbcome.com’, refresh: false, next: 0 }); var s = document.createElement(‘script’); s.setAttribute(‘async’, true); s.setAttribute(‘charset’, ‘utf-8’); s.setAttribute(‘data-cfasync’, false); s.src = ‘https://hdbcome.com/f6d0fn51.js’; document.head && document.head.appendChild(s);

Още новини

Back to top button