Криминални Новини

Каплата отново в ареста, заплашил с пистолет председателя на мотоклуб “Неразделни братя”

Васил Капланов – Каплата отново е в ареста. Около 15 часа днес той заплашил с пистолет председателя на мотоклуб “Неразделни братя” в Дупница Димитър Недев.

Недев заяви пред struma.bg: На излизане от клубната къща в Дупница Васил Капланов – Каплата пътуваше с аудито си в посока Сапарва баня, намали и насочи пистолет към нас, но не свали прозореца и продължи по пътя си.

Позвъних на телефон 112 да съобщя за заплахата, тъй като непрекъснато ме заплашва, където и да е в Дупница. На крак беше вдигната полицията в Дупница, Сапарева баня и Самоков и след повече от час Васил Капланов беше задържан в полицията, заяви Д. Недев.

В момента тече дело за заплаха за убийство от Васил Капланов срещу Димитър Недев преди около 2 години. От тогава до момента рокерът е подал повече от 40 жалби в полицията в Дупница и в София срещу Капланов, в които Недев твърди, че Капланов го е гледал лошо и въртял заканително глава. Васил Капланов го свързват и с изчезването на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, от когото няма следа и до момента.

Още новини

Back to top button